Karácsonyi ajándék ötletek | Önmegvalósítás.hu

Karácsonyi ajándék ötletek

Szervusz!

Nagy sikere volt a kedvezményes kuponoknak, amelyekkel akár 3000 ft-ért el lehet jönni tanfolyamokra, tanácsadásra. 

Ezért úgy döntöttem, meghosszabbítom az akciót, még ezen a héten is rendelhetsz a kuponokból, hogy igazán hasznos, tudatos ajándékkal lepd meg magadat és szeretteidet!

Tanfolyamot ajándékba??

Az Önmagát kereső, a tudatosodás útján járó embernek már amúgy sem okoz akkora örömet egy meleg zokni, vagy egy újabb dísztárgy a polcra, mint az, ha abban segítjük, hogy megtalálja a helyét a világban, szeretetet és megnyugvást a lelkében, Önmagában.
Mi járulhatna ehhez jobban hozzá, mint egy Önismereti tanfolyam, vagy egy Családállítás, vagy egy... 

De lássuk csak, mi mindenre válthatod be a kuponokat, hogy igazi öröm legyen a Karácsony:

 

Önismereti gyakorlás - 1 nap = 3000 Ft

Szeretnél többet meditálni, rendszeresen gyakorolni?
Az Önismereti gyakorlás programon a meditációkon lesz a hangsúly, alkalmanként 4-6 meditációt végzünk majd: önismereti, problémamegoldó és spirituális témákban. Szeretettel várok mindenkit, aki nyitott az önismeretre, szeretné megérteni a személyisége működését, megoldani élete problémáit, egyensúlyba hozni kapcsolatait!
A programon rövid előadások, sok meditáció gyakorlás, majd azok megbeszélésével haladunk, valamint szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre is.

A program menete a következő:

    Olvasd tovább >>

Meditációs tanfolyam - 1 nap = 3000 Ft

Szeretnél megtanulni meditálni?
A meditáció segít, hogy ellazulj, kikapcsolódj a napi stresszből, valamint a belső élményeken keresztül közelebb kerülj Önmagadhoz, megtaláld lelki békédet, egyensúlyodat.
Az egy napos Meditációs tanfolyamon elsajátíthatod a meditáció különböző fajtáit, megtanulsz tudatosan koncentrálni, elmélyülni és mély meditatív állaptba kerülni. Mindez jótékony hatással lesz a testedre és lelkedre egyaránt!

    Olvasd tovább >>

Önismereti tanfolyam - 1 nap = 3000 Ft

Mivel életed minden pillanatában Te vagy a főszereplő, a döntéseid belőled születnek és a következményeket is Neked kell elviselned, ezért a legtöbb amit Önmagadért megtehetsz, ha megismered a személyiséged működését, rendet raksz az érzelmeid és gondolataid között! Az önismereti út nem csupán önfeltárásból áll, hanem a megtalált tévedések és tudatlanság felszámolásából, belső tanulásból, tudatosításból, valamint Önmagunk végtelen szeretetéből elfogadásából is.

A tanfolyamon a következő témákról lesz szó:

    Olvasd tovább >>

Párkapcsolati tanfolyam - 2 nap = 6000 Ft

Életünkben kiemelt jelentőséggel bír a párkapcsolat, hiszen mindenki vágyik egy szeretetteljes, harmonikus párkapcsolatra, ugyanakkor rettegünk a fájdalmas, nehézségekkel teli kapcsolattól. Szerencsére, ez nem a szerencsén, hanem rajtad múlik, hogy mikor milyen partnert vonzol be, hogyan tudod megtartani Őt, illetve el tudod-e engedni, amikor eljött az ideje.

Amikor az önismereti tudatosságunk kiterjed a nemiség és párkapcsolat területeire is, vagyis tudatos vagy ezeken a személyiségterületeken is, akkor képes vagy megtalálni a "Nagy Ő"-t, vagy legalábbis azt, aki sokkal jobban passzol hozzád, mint az eddigi partnerek.
De ha van már egy jó kapcsolatod, és csak ezt szeretnéd jobbá tenni, akkor is tudok újat és hasznosat tanítani Neked a februári Párkapcsolati tanfolyamon!

 

Hellinger féle családállítás - 1 nap = 7000 Ft

Úgy érzed, megakadtál? Akarsz akarni, de nem tudsz?
Sorozatban ugyanazokkal a problémákkal szembesülsz?
Emberi - családi kapcsolataid sikertelenek?
Nem érted bizonyos események okát?
Úgy érzed, nem a saját életedet éled?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a válasz a családállítás módszere, amely többek között alkalmas arra, hogy kiderítse bizonyos megmagyarázhatatlan érzések, viselkedések, pl. félelmek, magány, életbeli elakadások, sorozatos balesetek okát.

    Olvasd tovább >>

Tudatos Energiaérzékelés Tréning - 1 nap = 3000 Ft

Egy olyan alapismereteket adó tréningre hívlak szeretettel, ahol megértheted és tudatosíthatod a saját energiarendszered és a különböző finomenergiák működését, a csakrák szerepét, tulajdonságait, és a hozzájuk tartozó fejlődési szinteket.
Elképzelésed lesz arról, hol található a Lélek és a Szellem, s azok hogyan tükröződnek le és működnek a személyiségben. Megfigyelheted és megtanulhatod tudatosan érzékelni azokat az érzelmi-gondolati energiákat, amelyekkel mi magunk teremtünk, kommunikálunk, kapcsolódunk egymáshoz és a kollektív tudattalanhoz. Amelyekről a pszichológia oly sokat beszél, de csak az érzésekben és a viselkedésben megjelenő következményeit ismeri.

    Olvasd tovább >>

4 alkalmas jóga bérlet Budapesten = 3000 Ft

Szeretnél kikapcsolódni a stresszből, teljesen ellazítani magadat?
Keveset mozogsz, bemacskásodott a tested?
Szeretnél újra fitt és hajlékony lenni?

Gyere el a nagykörúton található Jóga stúdiónkba, ahol a teljesen kezdőknek és haladóknak is szervezünk jóga csoportokat!     Olvasd tovább >>

Hatha jóga és gerincjóga Dunaújvároson = 3000 Ft

A hatha jóga a testgyakorlatok útján közelíti meg a jóga végső célját. Igaz, hogy sok hatha jóga irányzat van, stúdiónkban a könnyebb gyakorlatokra épülő testhelyzetekből állítjuk össze jógaóránkat légzéssel és relaxációval egybekötve. Így fokozatosan, lépésről lépésre sajátíthatod el a testtartások technikáját, tanulhatod meg az önmagadra való összpontosítást és a mély meditációt. 
Ideális kezdőknek és újra kezdőknek, de a már gyakorlottabbak is megtalálják a nekik megfelelő nehézségű testhelyzeteket.

    Olvasd tovább >>

Tarot sorselemzés Budapesten = 3000 Ft

Ha ismernéd a jövődet, ha tudnád miért erre vezetett az életed, akkor biztosan jobban fel tudnál készülni a nehézségekre, határozottabban döntenél és tisztábban látnád kapcsolataid alakulását.
Vannak olyan különleges képességű-tudású emberek, akik belelátnak a sorsodba, tudják a jövőd alakulását. Budapesten Tóth Bea lesz segítségedre, hogy válaszokat kapj a következő kérdéseidre:

    Olvasd tovább >>

Tarot sorselemzés Veszprémben = 3000 Ft

Ha ismernéd a jövődet, ha tudnád miért erre vezetett az életed, akkor biztosan jobban fel tudnál készülni a nehézségekre, határozottabban döntenél és tisztábban látnád kapcsolataid alakulását.
Vannak olyan különleges képességű-tudású emberek, akik belelátnak a sorsodba, tudják a jövőd alakulását. Veszprémből Tóth Ildikó lesz a segítségedre, hogy válaszokat kapj a következő kérdéseidre:

 
Ha tetszik az ajánlat, akkor olvasd el az akció részleteit, és vasárnap estig add le a kupon rendelésedet!
 
 
Kellemes ünnepi készülődést kívánok!
Huszti Sándor
Beküldte: | 2011. dec. 12. hétfő - 22:46