Életirányítás tudatosan | Önmegvalósítás.hu

Életirányítás tudatosan

  • Te vajon képes vagy jó döntéseket hozni az életben?
  • Mennyire vagy tudatos a döntések meghozásában?
  • Látod a célt magad előtt?
  • Tudsz választani két jó vagy két rossz út közül?
  • Érzed merre vezet a belső utad?
  • El tudod engedni azt, amit nem választottál?
     
  • Egyáltalán..., hogyan kell tudatosan irányítani az életet?

Ezek a kérdések a szombati Somogy megyei önismeret oktatáson vetődtek fel és a résztvevők mellett még én is meglepődtem, hogy mennyire másként láthatjuk a dolgokat, ha az önismereti tudatosságunkkal állunk hozzá.
Sokan hiszik azt magukról, hogy tudnak dönteni, méghozzá jól. Vagy hogy képesek elengedni, lemondani, feladni ragaszkodásaikat. De ahogy megpiszkáljuk ezeket a területeket, bizony kiderül, hogy mégsem vagyunk elég tudatosak, bőven van még mit fejleszteni az életirányítás terén is!

Hadd mondjak pár összefüggést:

Amikor két vagy több út közül választasz, akkor mindig csak egyen tudsz elindulni. De ahhoz, hogy ezt az egyet 100%-osan járd, vállald, a többit  el kell engedjed. Hogyan tudod teljesen elengedni azt az utat, amelyiken előtte gondolkoztál, majdnem azt választottad?
Nem könnyű feladat és ha nem vagy szuper tudatos az elengedésben, akkor hamar úgy jársz, hogy minden választási lehetőségnél meghasonlasz, egyik részed erre, a másik meg arra megy. Így viszont egyik utat sem járod be igazán, csak szétforgácsolod magadat!

Választani olyan dolgok és utak közül próbálunk, amelyeket valójában még nem tudunk előre, csak sejtünk, feltételezünk, sőt leginkább csak belevetítünk a jövőképünkbe! Igazából nem tudjuk mit hoz a jövő, mi vár ránk, ha rálépünk egy útra, de akkor igazából mi közül is választunk?
A saját odaképzelt jövőképeink közül választunk.

Miről szólnak ezek a jövőképek? Azokról a vágyainkról, félelmeinkről, feldolgozatlan tudattartalmainkról, amelyekkel mindenképpen találkoznunk kell, bármelyik úton járunk is. Hiszen ezeket magunkban hurcoljuk és előbb-utóbb megálmodjuk (divatos szóval: bevonzzuk) az életünkbe.

Ha ezt így látod, akkor a választás már nem is annyira nehéz, és azt is tisztábban látjuk, hogy mindennel szembe kell néznünk, ami bennünk van vágy vagy félelem formájában. Vagyis egy választási helyzet tulajdonképpen a felgyülemlett feldolgozni való tudattartalmak csomópontja és ha a végére érünk a tudatosításnak, akkor kiderül, hogy nem is volt miből választani, mert az ÚT mindig egyértelmű, csak mi nem értjük!

Merre vezet a belső utad? Arra, amerre jársz? Vagy van egy előre kijelölt út?
Mi az életfeladatod? Az, hogy felhőtlenül boldog, sikeres és gazdag legyél?
Ugye sejted, hogy ezek csak olyan New Ages kábítószerek és semmi közük nincs a valósághoz?

Ha a valóságban szeretnél élni, ha meg akarod érteni Önmagad és életed működését, ha meg akarod tanulni az életvezetés gyakorlatait, akkor gyere el a vasárnapi Önismeret gyakorlásra, mert ott pont ezekről lesz szó!

Élj tudatosan! - önismereti gyakorlás

Az év utolsó önismereti gyakorlásán olyan tanítások és meditációk lesznek a fókuszban, amelyek a tudatos életirányítást, döntéshozatalt, külső és belső utad megtalálását, vágyaid megvalósítását fejlesztik, segítik. A meditációs gyakorlatok segítségével képessé válsz meglátni a sorsod, életutad, a neked való párkapcsolatot, munkát, és bármely életterületet, amely fontos a számodra.

További részletek a programról és Jelentkezés ITT >>

Várlak szeretettel!
Huszti Sándor

Beküldte: | 2011. nov. 15. kedd - 15:54