A tantrikus szeretők titkai 1. rész | Önmegvalósítás.hu

A tantrikus szeretők titkai 1. rész

Ami talán legjobban izgat mindenkit, hogy valóban jobb szerető leszel, érzékibb, kívánatosabb és izgatóbb, mint azt valaha álmodtad! Ezt megérzik a partnereid és a leendő partnereid is és jobban vonzódnak majd hozzád, nem tudnak meglenni nélküled, gyakorlatilag függésbe kerülnek!

Jól hangzik, ugye? De hogyan lehet ezt elérni a tantrával?

Először is tudd, semmit nem adnak ingyen (ezt ne hidd el, csak egy buta mondás!), sokat kell gyakorolnod, hogy elérd, kifejleszd ezeket a képességeket! Ugyan vannak, akik eleve ilyen képességekkel születnek, de valamelyik életükben Ők is keményen dolgoztak ezért.
Így legalább tudjuk, hogy mindegyik elérhető, tudatosan fejleszthető és ha van benned elég motiváció, akkor gyakorolni és meditálni fogsz, kontemplálsz és kísérletezel a tudásoddal, csak hogy fantasztikus tantrikus szeretővé válj!

A partner vágyainak beteljesítése

Nézzünk egy példát:
Egy szerető nem attól csodálatos, hogy Ő mennyire élvezi a szerelmet(habár erre is nagy szüksége van!), hanem attól, hogy mennyire érez rá a partnere vágyaira, kimondatlan kívánságaira. Persze lehetne, hogy az egymáshoz őszinte párok, kapcsolatuk elején elmeséljék egymásnak titkos/piszkos szexuális fantáziáikat, - de ez nagyon ritkán valósul meg egy kapcsolatban és akkor is csak több hónapos bizalom mélyítés után!.

Mennyivel jobb lenne, ha már az első pillanatban ráéreznél a partnered pillanatnyi kívánságaira, mély vágyaira és meglepnéd vele, hogy pontosan érzed hol simogasd, milyen erővel öleld, hogyan csókold, ... a többit már Te álmodd tovább!
Ehhez a csodálatos ráérző, beleérző képességhez, fejlesztened kell az energiák érzékelésének belső képességét, amihez meg kell nyitni magadat, hogy az információ beléd áramoljon. A megnyíláshoz viszont fel kell dolgoznod a zártságod lelki okait: a félelmeidet, csalódásaidat, téves neveltetésedből fakadó gátlásosságodat, prűdségedet.

Vagyis ha ezek nem gátolnak a lelki kinyílásban, és tudod használni a belső érzékelésedet, akkor a partnered közelében érzékelni fogod azokat az apró jeleket is, amelyek csak telepatikusan, vagy az energetikai csatornákon keresztül foghatóak. Pont ott fogod megérinteni és azzal a lágysággal, amire most vágyik és teszed mindezt úgy, hogy nem kell szavakkal megtörnöd az intimitás varázsát.

Egy kezdő gyakorlat az érzékelés fejlesztéséhez:

Figyelj először magadra, összpontosíts, de ne görcsösen, csak lazán! Helyezd a kezed a partnered bőrére és próbálj meg a testkontaktuson beleérezni. Egyelőre csak hagyd, hogy bármilyen érzés, energia átáramoljon beléd, majd később próbáld ezek közül kiszűrni azt, amelyik a szexuális vágyait közvetíti!
Próbálj meg együtt hullámozni, együtt rezegni a partnereddel és hagyd hogy a kezed azt tegye, amire Ő vágyik, ami belőle árad!

 

Ez egy egyszerű gyakorlat, mégis a kezdeti lépésekhez megfelelő lesz. Ha gyakorlod párszor, akkor ráérzel az ízére és akár önállóan is kifejlesztheted ezt a szuper érzékenységet!
Léteznek hatékonyabb technikák is a belső érzékelés fejlesztésére, a Belső látás I. csomagjából elsajátíthatod a legeredményesebb technikákat is!

Jó gyakorlást kívánok!

Beküldte: | 2008. szep. 06. szombat - 19:17