Mohamed döntött, elmegy a hegyhez | Önmegvalósítás.hu

Mohamed döntött, elmegy a hegyhez

Született bennem egy döntés. Egy döntés, amely eddig csak vágyként létezett. Meglepett, mert eddig fel se tűnt, hogy csak vágyként él bennem és még nem döntöttem el, pedig óriási különbség van közöttük - a megvalósulást illetően!

Ha valamire vágyunk, azzal ugyan kifejezzük, hogy érdekel az a dolog, hogy nagyon el akarjuk azt érni, de egyúttal azt is kifejezzük, hogy az nem az enyém, nem birtokolom, és még nem szereztem meg.

A vágy az csak egy puszta sóvárgás a vágyott cél felé, nincs benne cselekvés, haladás, tett, így ha a cél nem akar odajönni hozzánk, akkor nem lesz belőle találkozás sem!

Olyan ez, mint amikor Mohamed vágyott rá, hogy találkozzon a heggyel. Vágyott... vágyott, majd megelégelte és Ő ment el a hegyhez. Hozott egy döntést, hogy tenni fog a találkozásért, eléri azt.
Vagyis ha a vágyból nem születik egy elhatározás, egy döntés, hogy az beteljesüljön, akkor sokkal kisebb az esélye a sikernek.

A vágyat döntés kell hogy kövesse, akkor lesz belőle beteljesülés.

Ha ezt érted, akkor már nem csodálkozol, hogy mennyi vágyad maradt eddig beteljesületlenül az életedben, mert nem követte döntés. Nem döntöttél, hogy az a dolog tényleg beteljesüljön, valóban megtörténjen veled!

Képzeld el, Te egy hivatalnok vagy, aki a döntéseket hozza. Jönnek hozzád a vágyaikkal az emberek, Te meghallgatod Őket, csak éppen döntést nem hozol. Így minden marad a régiben.
Ugyan mindenki tudja, hogy mi lenne a legjobb az embereknek, mire vágynak, de mivel nem hozod meg a döntést, ezért nem indul el a változás sem.

Vágyni tudunk magunktól is, az jön természetes módon. Dönteni viszont nem tudunk, legalábbis a legtöbb ember nem tud tudatosan dönteni. Akik tudnak, azok képesek sikert sikerre halmozni, a vágyaikat beteljesíteni, a többiek meg csak sóvárognak egy jobb lét felé.
Vagyis, ha megtanulod, hogy hogyan kell dönteni, azzal megkapod a sikeres élet receptjét!

Ilyen egyszerű lenne?

Az elmélet ilyen egyszerű, csak eddig talán nem fogalmazódott meg benned sem. Viszont a módszert, a döntést azért meg kell tanulnod!
Ha elsajátítod a döntés eszközét és alkalmazod is amikor kell, akkor beteljesülnek a régóta váró vágyaid.

A döntést gyakorolhatod magadban, ellesheted másoktól is, de ha nem akarsz még éveket várni rá, akkor tanuld meg most az Életvezetés Sirály csomag-ból!
A csomagban található előadások és meditációk segítségével megtanulsz célt kitűzni, választani, mérlegelni és működőképes döntést hozni.

Hogy miért hangsúlyozom ki azt, hogy működőképes?
Mert az nem döntés, ami aztán nem működik. Ha egy döntés megszületik, akkor az biztosan beteljesül!
Ha eddig döntögettél, és mégsem történt semmi sem, akkor az nem döntés volt, hanem akarás. Sokan az akarást összekeverik a döntéssel, pedig egy teljesen másik lelki tett, és ismerve a működését, nem is csodálkozom rajta, hogy nem működik!
Tanulj meg hát dönteni és nem lesz vele többé problémád.

Ha most rendeled meg az Életvezetés csomagot, akkor még él rá a - 2000 ft-os kedvezmény, mint ahogyan a többi Sirály csomagra is! Így 6000 ft-ért a Tiéd lehet a döntés kulcsa.

Döntésekben teli, Sikeres Új Évet kívánok Neked!

Huszti Sanyi

Beküldte: | 2009. dec. 31. csütörtök - 10:46

Feliratkozás Hírlevélre