Karácsonyi adok-kapok | Önmegvalósítás.hu

Karácsonyi adok-kapok

Közeleg a Karácsony és ez bizony eszembe juttatja az évtizedek alatt belém kódolt programot: Menjél, vegyél ajándékot!
A tudatosabb emberek már átírták ezt és tudják,hogy nem kell feltétlenül venni, hiszen még szebb, ha saját kezűleg csinálják meg, de azt hiszem ezzel még nem láttunk a probléma mélyére.
Miért nevezem problémának az ajándékozást?

No nem azért, mert nekem gyakori probléma, hogy kitaláljam minek örülne a másik. (Erre megoldásként pár éve már meghirdettem az: Ajándékozd meg Magadat! - programot)
Inkább azért, mert ez megint egy öntudatlan program, amit évről-évre ismétlünk, mint a robotok, és közben azzal etetjük magunkat, hogy a szeretet szép kifejeződése az ajándékozás.

    Olvasd tovább >>

Szeretnéd megajándékozni Önmagad?
Most minden Sirály Cd 2000 ft-tal olcsóbb! 

- Ugye tudod, hogy egy tábornak nem Karácsony előtt van a legjobb időpontja? - kérdezte a párom.
- Hát most mit csináljak, ha akkor lesz világvége?!  : ))

Tény, hogy eddig nem sokan jelentkeztek, de bízom benne, hogy ez nem a programnak szól és nem is a világvágáre készülődés miatt nem érsz rá! Ha csak az anyagiak miatt nem jelentkeztél eddig, akkor írj egy emailt, hogy mennyit tudnál rá szánni és megbeszéljük!

Tudatszint emelő tábor - 2012 december 21.

Akár lesz december 21-én dimenzióváltás, akár nem lesz világvége, mindenkinek jól jön egy tudatszint emelés, amit sok új és különleges spirituális gyakorlattal fogunk elérni ebben a 4 napos elvonulásban.
Lelki gyakorlatokkal, energetikai programunk megváltoztatásával, önvizsgálattal és spirituális Énünk felszínre hozásával készülünk fel az új jövőre, hogy emberibb, boldogabb életet élhessünk ezután.

A világ zajától való elvonulás, a spirituális emberek társasága és a tudatszint emelést segítő program pozitív változásokat hoz a Te életedbe is, ha Velünk tartasz!

    Olvasd tovább >>

Újra bemásolom ide ezt a programajánlót, mert úgy hiszem, érdemes elgondolkodnunk a tartalmán!

Elengedés, felkészülés a halálra - Meditáció és Transzlégzés

Tudom, hogy a cím sokkoló lehet, de olvasd el az alábbiakat és megérted, hogy ez Rólad is szól!

Az újrakezdéshez, megújuláshoz elengedhetetlen, hogy elengedjük a régi életünket, elmúlt kapcsolatainkat, a végét járó, haldokló folyamatokat. Lehet ez egy volt párkapcsolat elengedése, egy halottunk meggyászolása, vagy egy munkahelyi váltás előkészítése is, bármi, aminek már lejárt az ideje, vagy nem szeretnénk azt tovább fenntartani.

Az elengedés az egyik legnehezebb folyamat számunkra, hiszen nagyon mély kötődéseket, megszokásaokat kell elengednünk, amelyekkel úgy összenőttünk már, mintha egyek is lennénk vele! Ezért érezzük azt, hogy szinte magunkat kell elengedni, feladni, Önmagunkat veszítjük el, ha elengedünk valamit.

"Ne félj a haláltól, inkább ismerd meg!"

Halál

Önmagunk elengedésében, feladásában mindig meghal egy részünk is, ezért az elengedés gyakorlása szorosan összefügg a halál - mint a legnagyobb elengedés - tudatosításával is! 
A Sufi-hagyományban van egy híres mondás: "Halj meg, mielőtt meghalnál!" Ez arra figyelmeztet, hogy tanuljuk meg a meghalás művészetét. Amíg félünk a haláltól és az elengedéstől, addig élni sem tudunk igazán!

Aki fél a veszteségtől, a haláltól, vagy bármi mástól, annak elméjét a félelem tölti ki, nem nyitott és addig élni sem tud úgy Isten igazán, csak a részben. A félelem elhomályosítja, beszűkíti a figyelmet és így hiába élsz, tapasztalsz, mégsem vagy teljesen jelen, nem tudod élvezni az élet adta lehetőségeket.

Mindezt csak az tudja, aki túl van már a félelmei javán, aki feldolgozta és letette ezt az ösztönös reakciót.

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. dec. 05. szerda - 16:34

Feliratkozás Hírlevélre