Csoda történt egy ismerősömmel! | Önmegvalósítás.hu

Csoda történt egy ismerősömmel!

Szervusz!

Csoda történt egy ismerősömmel!

Megváltozott. Még hozzá nem kicsit, hanem nagyon-nagyon megváltozott!
Korábban zárkózott, beszűkült élete volt, sok merev fallal, korlátokkal, megfeleléssel és félelmekkel telt személyisége. Őt nem zavarta, mert már megszokta és úgy tűnt, hogy így is fogja leélni az életét.

De pár hónapja hirtelen szerelmes lett, és egy csapásra minden megváltozott benne!
Felszabadult, elhagyta a merev szabályait, elengedte a megfelelési kényszerét és csak néhány félelme maradt meg homályosan a régmúltból. Mintha teljesen kicserélték volna, úgy kivirágzott! Rá sem lehet ismerni, nyitottan, tudatosan él, felszabadultan kommunikál és úgy áradnak belőle a mély bölcsességek, mintha mindig is így élt volna!

Vajon minek köszönhető ez a hatalmas változás? Pusztán a szerelem képes ennyire megváltoztatni valakinek a személyiségét? Képes így elengedni azokat a kapaszkodókat, korlátokat, falakat, amelyek addig a biztonságot jelentették az egojának?

Vagy eddig is ott volt a mélyben ez a bölcsebb, tudatosabb énje és most a szerelem felszabadította Őt a béklyóiból?

Mit gondolsz, Te képes lennél egy ekkora változásra?
Milyen külső hatás kellene ahhoz, hogy ily gyökeresen megváltozz?


Programok haladó önmegismerőknek:

Spirituális Önkutatás tréning - szombaton Budapesten

Az önismeret útját járva egyszer minden gyakorló eljut oda, hogy már nem elég számára a személyiség megtisztítása és az ebből eredő belső és külső rend, hanem spirituális élményekre, a lélek mélységeinek megismerésére, az Önvaló megtapasztalására vágyik. Az Önvaló megtapasztalása, a valódi Én belső tudása az egyetlen biztos pontot jelentheti a gyakorlónak, miközben naponta oldja fel személyisége határait, szerepeit, téves énképeit, és ezzel elveszíti eddigi kapaszkodóit.

    Olvasd tovább >>

Önismereti gyakorlás: a Család - vasárnap Budapesten

Ezen a gyakorláson a Családunkat, szüleinket és gyermekeinket érintő önismereti gyakorlatokon lesz a hangsúly, olyan oldásokat és problémamegoldó gyakorlatokat végzünk, amelyek segítségével a Velük kapcsolatos elakadásainkat dolgozhatjuk fel. Szeretettel várok mindenkit, aki nyitott az önismeretre, szeretné megérteni a kapcsolatait, a családjához fűződő viszonyát!
A programon rövid előadások, sok meditáció gyakorlás, majd azok megbeszélésével haladunk, valamint szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre is.

A program menete a következő:

Februárban ismét lesz Önismereti és meditációs tanfolyam, valamint Párkapcsolati tanfolyam!
Addig is, kellemes napokat kívánok!
Huszti Sándor
Beküldte: | 2012. jan. 04. szerda - 14:38

Feliratkozás Hírlevélre