Filmajánló | Önmegvalósítás.hu

Filmajánló

250px-Aang_avatar_state_002.jpg

Először újabb anime hülyeségnek tartottam. Aztán lassan döbbenet lett belőle, majd szenvedély. A világ népei, a négy őselemhez tartoznak. Egyes kiválasztottak tudják a népük elemét idomítani is... (ezt nem részletezem) Aang, a főhős, az Avatar, mind a 4 elemmel képes bánni, illetve a tanulási folyamatát követjük nyomon: Aang meditál, szellemi lényekkel kommunikál a spirituális megvilágosodásról, valamint ami legjobban megfogott, egy guru a csakrákról a következőket tanítja neki:

1. csakra (gyökér)
-föld elem
-túlélés csakrája

A Google Adwords egy jópofa videóval köszönte meg, hogy nála hirdettem:
http://www.youtube.com/adwords10?x=4d70b50d3039479fafb497709b57711c

Nincs mit! : )

bollywood-remake.jpg

2.- Rész-A nagy Eposzok és feldolgozásaik

Ramayana-2010.jpg

1- Rész-A nagy Eposzok és feldolgozásaik.
Rámajána, Máhabháratha, Srímad Bhagavatam, -csak egy pár India nagy és ősi

TŰZÁLLÓ-SZERELMPRÓBA.jpg

Szia! Van egy nagyon tuti film, amire most abszolút rá vagyok kattanva!!!
És ez pedig a Tűzálló (Fireproof) vagy ahogy Magyarországon szinkronnal a tv-ben lejátszották (HBO), dvd-n is kiadták és a nettre is felkerült a Szerelempróba... Láttad már? Itt is megnézheted: http://keresztenyfilmek.com/szinkronizalt-filmek/szerelemproba.html
Hogy tetszik? Milyen hatással van Rád és a Kapcsolatodra? Végig csináltad a filmben is említett 40-napos Szerelempróbát, amiről a Merj szeretni! című könyv is szól? És hogy sikerült? Eredménye?

Kép 096.jpg

Namaste!

Ez a film a föld keletkezéséröl és talán a végéröl szól. Nagyon érdekes.Nincs tanulsága, mindenki vonja le a sajátját. Várom a ti tanulságaitokat.

Áldás!

http://ghost-stigmatadesign.blogspot.com/2009/07/otthonunk-fold-home-hun...

utavadonba.jpg

Sziasztok!
Össze szeretnék gyűjteni pár olyan filmet, amit igazán érdemes megnézi, mert kizökkent, elgondolkodtat, ráébreszt, meghökkent, felüdít, megváltoztat.

Tartalom átvétel