Esettanulmány | Önmegvalósítás.hu

Esettanulmány

Nem akarok semmit, szerintem az akarás eltávolítja az embert Istentől. Gondolkodom, jár az agyam ezerrel. De hát ha Isten így hozott létre minket, hogy tudjunk akarni, akkor nem baj az ha akarok valamit. Ámbár az önmegvalósítás célja a vágytalanság az akaratlanság a cselekvéstelenséget célozza (Wei Wu Wei), mégis úgy tűnik, hogy ennek az állapotnak az eléréséhez igen sokat kell akarnunk, és akaratlagosan elhárítani az akadályainkat az üdvös állapot elérése elől…

Ha tehát az akarás nem ütközik erkölcsi akadályba, akkor nosza akarjunk valamit.

Beléptem a fürdőszobába. A kád megreccsent. Mindig megreccsen, már megszoktam. Eleinte mikor ide költöztünk nagyon zavart. Néha nagyon hangos volt, sőt néha megrázkódott a mosógép is. Először nagyon megijedtem, most már várom figyelem, hogy konkrétan akkor történjen amikor ránézek.
Ma is beléptem a fürdőbe, a kád kicsit "sercent", ránéztem.

A kérdezős témával kapcsolatban máris felmerült néhány érdekes jelenség.
Vajon van-e értelme ennek a játéknak. Eddig mindenki kérdezett, ez meglepő, mert eddigre már azt gondoltam, hogy valaki fel fogja majd rúgni a kérdéssel válaszolásra vonatkozó közmegegyezésünket :))
Senki nem rúgta fel, azonban lehetőséget szeretnék teremteni ahhoz, hogy azt továbbra is betartva mégis bármilyen témához hasonlóan megbeszélhessük a dolgot.
Megosszuk meglátásainkat egymással.

(kérlek nézzétek el nekem a csupa nagybetüt, mert jobbhíján kontakthibás billentyűzettel írtam anno)

DÖNTSD EL MAGAD!

8.jpg

Ez jógagyakorlatnak sem rossz így együtt! Valójában azonban a VIII. Az Egyensúlyozás címet viselő Nagy Arkánumról szeretnék írni, amit a tavalyi évemre húztam meghatározó lapként. Most pedig kihúztam elsőként az eddig nem tárgyalt Nagy Arkánumok sorában, közvetlenül utána pedig a XVI. A Torony kártyáját, amely pedig a tavaly előtti évemet jellemezte. Nem tudtam nem észrevenni a felhívást időutazásra, és valóban nem árt egy kis visszatekintés nekem sem az Újév elején.

Tornado3.jpg

Sziasztok,

Megint rég voltam erre, viszont gondoltam hozzátok kellene fordulnom tanácsokért, mert itt talán járt már valaki hasonló cipőben. Egy kritikus ponthoz érkezett az életem és nem tudom hogyan, milyen formában tovább.

cash.gif

A Folytatásban, ez mindössze egy kis link-ajánló lenne, Innen-onnan! A Média a jelenlegi világunkban hatalmas mértékben befolyásolja az embereket, tanítani és bútítani eggyaránt képes! Amint, előzőekben említettem, rengeteg Szuper-Mágus, Varázsló tünt fel legújabban a különböző csatornákon, akik csak úgy ontják felénk az áldásokat és a Szuper energiát, emeltdíjas telefonon, persze! Van ott nekem ismerősőm és elmondta mi is ott a helyzet, de mindez nem publikus.

cash.gif

A mai világunkban a Spiritizmus, az Ezoterika, a Jóslás- nemcsak hazánkban, de szerte a világban is üzleti fogássá vált. Adják és veszik mintha csak árú lenne. Fizess nekem pénzt és megmondom ki vagy! Feltöltelek energiával, és egy csettintésre megoldom az életed! Aki egy kicsit is belemélyedt a dologba, az tudhatja, hogy a problémák nem oldódhatnak meg, mintegy varázsütésre! Természetesen lehet, hogy valakinek, valamilyen szinten ez segít, vagy segített. A saját véleményem nekem mégis az, hogy ezek csak átmeneti, pillanatnyi megoldások.

ssaurus mondta azt, hogy a világon minden jó, úgy ahogy van.
Nektek erről mi a véleményetek?
Szerintetek is jó dolog, ha hamis hittételeket magoltatunk, ha állatokat kínzunk szórakozásból, ha csecsemőket veszélyeztetünk, vagy ha egyes emberekre ideológiai alapon rákényszerítünk dolgokat?
Úgyis csak az találkozik ezzel, akinek szembesülnie kell vele.

De ha ez így van, akkor pl. miért kell akadálymentesíteni épületeket?

Tartalom átvétel