MINI Belső látás tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

MINI Belső látás tanfolyam

Belső látás tanfolyamokon gyakran felmerül annak kérdése, hogy hol van a megszerzett képességünk használatának határa? Mit szabad meglátnunk és mit nem?

Egyesek annyira tartanak attól, hogy etikátlanul belelássanak mások lelki dolgaiba, titkaiba, hogy még a meglevő látásukat sem merik használni, így nem csoda, hogy hiába gyakorolnak, különösebb javulást nem érnek el az érzékelésben!

Ezért nagyon fontos, hogy átgondoljuk, mit szabad meglátnunk, hol vannak az etikai határok, és meddig mehetünk el a gyakorlásban.

Ha elmegyünk egy jóshoz, látóhoz, extraszenz emberhez, akkor szinte elkerülhetetlen, hogy ne mondjon rólunk olyat, aminek nem örülünk, amit nem fogadunk el.
Egy vészterhes jóslat a jövőnkről, látomás egy szerencsétlenségről, vagy egy közelgő betegségről. Mit kezdjünk ezekkel a negatív információkkal, hogyan kezeljük a helyzetet?

Vannak, akik egyszerűen a tanácsadás, jóslás előtt kikötik, hogy ők csak szépet és jót akarnak hallani! De ha ilyen erősen korlátozzuk az információáramlást, akkor ugyan minek megyünk el máshoz? Ezt magunknak is megtehetjük, hiszen szabadidőnkben annyit hazudhatunk magunknak, amennyi jólesik!
Ezért ezt a módszert nem ajánlom, van jobb megoldás is!

Sokan félnek, hogy ha megnyílik a belső látásuk, akkor annyi mindent fognak látni és köztük annyi szörnyűséget is, hogy azt nem lesznek képesek feldolgozni.
Ez a félelem csak részben jogos. Ha valóban egyik pillanatról a másikra belelátnánk az igazságba, akkor ez valóban túlterhelné az elménket és valószínűleg megborulna az.

A belső látást, érzékelést nem csak térben tudjuk kiterjeszteni, hanem az időben is. Képesek vagyunk általa belenézni az idő hálójába, így a jövőbelátás mellett a múltba látás és azon belül az előző életek meglátása, megtudása is a képesség része.

Gyakori probléma a belső látást gyakorlók között, hogy nem tudják eldönteni, amit látnak az igaz információ, vagy csak a képzeletük műve?

Különösen azoknál fordul elő ez a fajta képzelgéses meditálás, akik korábbi meditációs gyakorlásaik során a képzeletüket szabadon engedték és álomszerű utazásokat tettek a felmerülő tudattartalmaik között! Ugyan nagyon színes és változatos történeteket láthattak, de azoknak az égvilágon semmi közük sem volt a valósághoz.

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy már működik valamelyest az intuíciójuk, vannak megérzéseik, hallanak vagy látnak, de kételkednek benne, hogy nem-e az egójuk „szavát” hallják csak.

Tapasztalatuk szerint időnként rajtakapják magukat, hogy az egóból fakadó vágyakat, félelmeket is megérzésnek tartották és ilyenkor csúfos elbukást okozott ez a tévedésük!

Az auralátás és a belső látás is a belső érzékelés különböző módszerei. Hogyan működnek és mi a különbség közöttük?

Az emberek többségének annyira gyengén működik a belső érzékelése, hogy nem is nagyon tudnak a létezéséről. Ezért számukra a csodával határos, ha valaki képes olyan dolgokat érzékelni, amelyek szemmel nem láthatóak, füllel nem hallhatóak.

Vannak egy páran, akik születésüktől fogva erős belső érzékeléssel rendelkeznek és azt a felnőtté válásuk folyamán sem veszítették el. Őket tehetséges médiumoknak tartják, akik képesek használni a természetfeletti képességüket, mert ellen tudtak állni azoknak a hatásoknak, amelyek miatt mások elveszítették képességük használatát.

Tartalom átvétel