Ölelés | Önmegvalósítás.hu

Ölelés

photo40.jpg

Amikor a spanyol nyelvterületeken valaki megszül, azt mondják dar a luz, ami annyit jelent, hogy ad a fénynek. A régi magyar szóhasználat is hasonlóan vélekedik erről, miszerint azt mondja, hogy világra hoz. Ebben a szóhasználatban a világ nem a mindenséget, hanem a világosságot, a fényt jelenti.

Ezzel a cselekedettel a mindenkori anya lehetőséget ad egy organikus energiának a fejlődésre. Ha ez az energia megkapja a kellő útmutatást és figyelmet, akkor egy napon maga is fényforrássá válik. Eléri a lét legmagasabb fokozatát és Ő lesz a Nap ember, a Rá, aki beragyogja a körülötte lévő mindenséget, fényével segítve az útjukon haladókat. A szülés pillanatában tehát, az anya fényt ad.

A 10 részből álló előadás - műhely sorozat, első része 2010. február 18-án du. 16 órától 19 óráig kerül megrendezésre. Majd a továbbiakban, minden hónapban egy-egy előadás. Egy-egy alkalom tehát 3 órás, a résztvételi díj pedig nagyon barátságos, mindössze 4000- Ft.

Előadó: Tudos Zsa Zsa. Az Akia filozófia megalkotója, vezérmagos. Phoenix, White horse, Sacred Loa, Xango és Isthar beavatott.

Jelentkezés, bővebb információ:
Kósa Csilla
Tel: 0670/2306373
e-mail: tanfolyamokszervezese@gmail.com
A bolygónkon élő minden organikus energiának fényre van szüksége az élethez. Amikor a magot a földbe teszed, akkor eldugod a fény elől, hogy ebben az alvó állapotban megerősödjék és készen álljon a fény befogadására. Ha azonban a mag sokáig marad a sötétben vagy a föld nem segíti az erőgyűjtésben, akkor depresszió áll be és az is előfordulhat, hogy feladja a fénygyűjtés lehetőségét.

Az Uránusz korában könnyedén beszélünk a fény minden formájáról és megjelenési lehetőségéről. Beszélünk mi fénymunkásokról, fényevőkről, fényharcosokról, fénylényekről és így tovább. A fénymunkás, az a földlakó, aki érti az univerzum energia rendszerét. Ők a planéta gyógyítói. A fényevők, akik közvetlen fel tudják használni az univerzum energiáit. A fényharcosok gondolom a fényért harcolnak. A fénylények egy-egy életre inkarnálódnak bizonyos feladatok elvégzésére. A fénygyógyítók, akik fénnyel gyógyítanak és a fényadók, akik a bolygónkon használatos egyenruha, fizikai test megteremtésével lehetőséget adnak lelkeknek a földi élet kipróbálására.

Ez az a pont, ahol egy földlakó számára minden elkezdődik. Az első földreszállás alkalmával, abban a pillanatban, amikor a lélekből földlakó lesz. Amikor a fény megszületik.

A földlakók számára a tanulás lehetőségét a Föld Iskolában az emberi kapcsolatok biztosítják. Az egész létet ezek a kapcsolatok hálózzák be állandó éberségben tartva a földlakó ösztöneit, érzelmeit és gondolatait. A tanulás és a lét megsegítése érdekében a földlakónak tisztán kell látni ezeket az összefonódásokat. Az Ölelés névre hallgató tanfolyam - műhelyünk ezekre a fonalakra világít rá, hogy egy boldogabb, örömtelibb és megértőbb lét útja rajzolódjon ki szemünk előtt.

Telefon: 
+36702306373
Beküldte: | 2010. febr. 09. kedd - 14:05

Hozzászólások

0 hozzászólás