Lélek Forma Stúdió | Önmegvalósítás.hu

Lélek Forma Stúdió

Másfél évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Lélek Forma Stúdió azzal a céllal, hogy a sok hasonló, mozgás- és szépségstúdió között olyan szolgáltatást kínáljon, amit sehol máshol nem kaphatunk meg. Itt ugyanis a családias hangulatra helyezik a hangsúlyt, ahova jó befutni akár az eső elől is, ahol nemcsak a megszokott órákat kínálják, de akár újdonságokat is kipróbálhatunk.

Minden korcsoportnak külön óratípusokat tartanak a stúdióban, akár személyre szabottan is, hogy mindenki valóban azt kapja, amire szüksége van. A gyerekek itt le tudják vezetni az egész napi iskolapadban ülés miatt felgyülemlett sok-sok energiát, a felnőtteknek speciális tornákkal és jógagyakorlatokkal segítenek például a napi munkától fájós háton, az idősebb korosztálynak pedig kímélő és átmozgató órákat szerveznek.

„Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott benső mellett az azzal összhangban lévő megnyerő és ápolt külsővel érhető el a teljes siker” – vallja magáról a stúdió. Aki szeretné kipróbálni valamelyik foglalkozást, a Fóti út 59. szám alatt megtalálhatja őket.

Előadó:

Helyszín:
Lélek Forma Stúdió
Budapest, 1047, Fóti út 59
Térkép

Helyszín:

Lélek Forma Stúdió
Fóti út 59
Budapest 1047
Telefon: 
+36202240037
Beküldte: | 2012. nov. 28. szerda - 20:34

Hozzászólások

0 hozzászólás