Angyalszív Egészségház | Önmegvalósítás.hu

Angyalszív Egészségház

angyalsziv_eletmod_kozpont.jpg

Iránymutatást, módszert adunk a gyógyuláshoz, lelki és fizikai szinten
is, hogy mindenki megélhesse, és ez által közelebb kerüljön az élet
igazi értelméhez - a szeretethez és a boldogsághoz. Az Angyalszív
Egészségház az a hely, ahol a látogatók bátran megtehetik a kellő
lépéseket a Teljesség felé.
Az EGÉSZ-SÉG eléréséhez minőségi táplálékra van szükségünk, lelki és
fizikai értelemben egyaránt. Mozgásról, a lelki és testi
mozgékonyságról, nyitottságról, egymásra való odafigyelésről, a
változásra való szándékunkról is szól ez az út.

Életünk minden pillanata megismételhetetlen, ezért rendkívüli fontossággal bír! Rohanó világunkban gyakran megfeledkezünk erről. Ha nagy ritkán mégis foglalkoztat ez a gondolat, eszünkbe jut az is, hogy az adott helyzetet talán legjobb volna gyorsan megváltoztatni. Ám, hogy a változás folyamatát miként is indítsuk el életünkben, vagy hogy ehhez a komoly döntésünkhöz hol kaphatunk megfelelő segítséget, az a legtöbb esetben nem egyértelmű számunkra.
Hasonló tapasztalatok, érzések és a már megélt csodák megmutatásának a vágya vitt bennünket is az úton, mely végül oda vezetett, hogy 2005. tavaszán megszerveztük az Angyalszívet.

"Ahol a test életre kel és a lélek otthonra lel..."

"Ép testben ép lélek" - hangzik a régi mondás, amely megvalósítására lehetőségek széles palettáját sorakoztatjuk fel. Az Egészségház vendégei tanfolyamokon próbálhatják ki és fejleszthetik magukat, klubokban és nyílt napokon találkozhatnak és kerülhetnek közelebbi kapcsolatba azzal a nemes céllal, mely őket a szellemi fejlődésük során vezérli. E fejlődés folyamán a változni vágyók mellett támaszként állunk, és segítő jobbot nyújtunk mindenki számára, aki a segítséget elfogadja tőlünk.

Munkatársaink kiválasztásakor két fontos szempontot tartottunk szem előtt. Első az adott szakterület kiváló ismerete és a szakmai felkészültség. A második szempont az Egészségház szellemiségével, célkitűzésével való tökéletes azonosulás, hiszen egy gyógyító, segítő közösséget hoztunk létre, együtt dolgozó, a másik tevékenységét ismerő segítők csoportját. Olyan szakembereknek biztosítunk helyet, akikben megvan a tűz, a lelkesedés, a hit, a lendület, a segíteni akarás. Ők és Mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk annak, aki eljön hozzánk.
Közösségünk nem foglal állást egyetlen vallási, politikai (és egyéb) irányzat mellett sem. Elfogadunk és befogadunk minden nézetet, ideológiát, amelyet a szeretet vezérel. Cserébe nem kérünk mást, mint a másik nézeteinek, hovatartozásának tiszteletben tartását.
Tanáraink, gyógyítóink, ha más-más nézetet vallanak is magukénak, a hitük egy és ugyanaz. Mindannyian arra szövetkeztünk, hogy tapasztalataink, tudásunk legjavát megosszuk a hozzánk fordulókkal, hogy ezáltal könnyebben boldoguljanak az élet rögös útjain.
Őszintén reméljük, hogy a kitűzött célunk jó és nemes, mellyel az emberek javát szolgáljuk, s bízunk benne, hogy a későbbiekben hasonló nézeteket valló "útitársakkal" gyarapszik majd közösségünk.
Mindenkinek sok boldogságot és szeretetet kívánunk!

Angyalszív

 

Elérhetőségek:

Cím: 1092 Budapest, Lónyay utca 24. 1. emelet 11. (11-es kapucsengő)
Skype: angyalsziv
IWIW: Angyalszív
IWIW klub: Ezoterikus klub (http://www.iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=1005300)

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 13 órától 20 óráig (valamint a tanfolyamok és a mozgástani órák alatt és az előre egyeztetett időpontokban)

Telefon: 
+3612990988
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. júl. 31. csütörtök - 14:18

Hozzászólások

0 hozzászólás