Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hermess, Te irányítod, ha elkezded
2009. november 16. hétfő, 13:02 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A karmapecsét levétele csak az energiaáram útját teszi szabaddá. A csakrákon keresztül vesszük fel az energiákat, de nem mindegy honnan és mennyit. A többi, mármint a tudatalatti kipucolása ezzel összefüggő, de már egy másik folyamat, a megtisztulás része. Lehet azt követően is úgy tisztulni, mint korábban, és lehet felgyorsítani is a folyamatot. Kérd és megadatik, a varázsige. A folyamat két fronton is könnyített, az egyik a csakrákon felvehető energia mennyisége és minősége könnyíti a feldolgozást, a másik a támogató háttérenergia teljesen más, mint pár éve, ettől válik az egész folyamat sokkal könnyebbé. Már egy csomó minden benne van a kollektív tudattalanban, a Föld rezgésszintje is folyamatosan emelkedik. A folyamatot a felettes éned irányítja, nem külsődleges, magad csinálod. Bízol benne, nem?

Bárki képes rá, elvi akadálya nincs. A motiváció már lehet az.

A világunkban minden tudatszint kérdése, ez miért lenne kivétel? Rengeteg mozit látsz, egy csomót csak figyelsz, másokba beleéled magad. Lehet, hogy csak a torokcsakránál tartók képesek mozizni és csak tanúként nézni, de szerintem nem csak ők képesek rá, de nem tudom. Erre vonatkozóan nem kértem információt. Nem csak a bizonyos felettségi szintet elért tudatok számra elérhető, mindenki számára. A Föld rezgésszintjének emelkedésével együtt az embereké is emelkedik, ez a része nem önkéntes folyamat, megtörténik és kész. De a combosabb fejlődés mindenkin magán múlik.

Van egy bizonyos eszköz, a Nelson biorezonanciás készülék, az előző életekben is tud turkálni. Teljesen hitetlen emberek agyában is ráold a traumára, csak azt veszi észre, hogy folyton sírhatnékja van és aztán valami az életében megoldódik, amibe kis híján beleőrült vagy belehalt. Nem tudatosodik, mégis oldódik. Nagy kiborulások a fene se tudja miért. Azután egyszercsak tud beszélni róla. Ezért nem gondolom, hogy feltétele volna az, hogy valaki tanúként legyen képes nézni saját tudatalattijának tartalmát.
Az oldások zöme is ilyen.

A tapasztalatom az, hogy iszonyatos tempóban lehet megszabadulni a gátaktól és rendesen meg is lehet rekedni, nem megy minden könnyedén. Nálam nem a pecsétek feltörése után, hanem már a tisztítási folyamat során jöttek a nehezebb ügyek, úgy két hónap múlva. A magam részéről az akkor rámszabadult rettenetet prolongáltam, kértem, hogy most ne. Kicsit helyrejöttem, utána kis adagokban kaptam vissza. Ehhez három dimenziós és energetikai segítséget is kapok. Volt olyan alapkonfliktus, ami testi tüneteket produkált és 13 hónap kellett a kitisztulásához. Ez nem versenyfutás valóban, választott út.

A fő áram az elengedés. Vagy 60 meditációból álló ciklust végigcsináltam, mind elengedős volt, a konfliktusokat, traumákat, kötéseket úgy engedtem, el, hogy nem tudtam, hogy melyiknek mi a tartalma. Önelfogadásos gyakorlatokban a megtagadott aspektusaimat kellett visszaintegrálni, többezer énaspektus befogadása egy meditáció alatt nem úgy zajlik, hogy egyenként szálazzuk végig, az összeset egyszerre. Amikor ezt megtettem, akkor az energetikám beszennyeződött, tisztítás, tisztítás, tisztítás. Ezután, ami kimaradt, azzal kellett foglalkoznom külön. Hozzáteszem, ha ezeknek az egyik felét lepucolják, a másik fele meggyengül, vagyis a konfliktusban érintett másik fél is tisztul anélkül, hogy itt tudna róla. Minden letett neheztelés, negatív kötés többé nem köti a másikat sem.

A lelki béke helyreállítása és a folyamatos tisztítás közben nagyon fontos. Nekem a Plejád tanítások, főleg a gyakorlatok nagyon sokat segítettek, elém ezek jöttek, és nálam jól működnek, jól tudok bánni azokkal az energiákkal. Nekem valók. De sok helyről jöttünk és nem mindenkinek ugyanazok az energiák válnak be. A gyerekemnek a tibeti meditációs technikák fekszenek. Ez tőlem viszonylag távol áll. Megrekedés esetén innen-onnan, a legkacifántosabb ürügyek mentén jött a segítség. Ha nagy gáz van, hívom a fényt, a három dimenzióban az éber testvérem.

Semmi különös ahhoz képest, ha már beoltott vagy és egyébként is rendszeresen meditálsz, viszont irányt kap. Az energetikai felszabadulás miatt gyorsabb. Azok, akiket túl gyorsan ébresztenek öntudatukra, bediliznek. Ez szerintem nem történik meg, mivel saját felsőbb énünk őrködik felettünk a folyamatban. Nem hinném, hogy félreismerne vagy félrelátna valamit, véletlenül rossz vagy túl sok energiaközpontot aktiválna.

Elfogadással:
Karmatörlő