Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
Szia, Pecséttörő!
2009. november 15. vasárnap, 21:15 | hermess   Előzmény

Igazán megírhatnád legalább a keresztneved, arról még senki nem ismerhet fel... :))

Meg kell mondjam Neked, hogy ez a fentebbi, hosszabb "Igen" a legszimpatikusabb írásod, amióta bosszantjuk egymást! :)))

A leglényegesebb elem azonban hiányzik az egyébként szép leírásodból, amit két helyen ugyan említettél már, de nem sokszor hangsúlyozod. Ez azért több szót érdemelne. Valami olyasmit írtál egy másik blogban, hogy amikor kéred a karmád elengedését - egy része elhullik, de a fontosabbja jelentkezik feloldásra, amivel már második éve foglalatoskodsz.

Erre írtam én, hogy akkor ez nem más mint az ügymenet felgyorsítása . És hát mindenkinél ez történik manapság, akármilyen módszer szerint próbálja a tudatalattiját kitakarítani. Pl. elkezd valaki simán hatha jógázni, megnövekedik az energiaszintje, s a trutymó elkezd szépen felúszni a mélyből, kilökődni a tudatelőttesbe, majd tudatosodik és szembe kell vele néznie, különben viszi az energiáját.

Vagy pl. jómagam elkezdtem elménckedni, jól előreszaladtam tudásban, a tapasztalatok meg jönnek karonfogva utána, na mutasd csak meg, kisfiam, hogy működik... Ha valami belülről bezavar, disszonanciát okoz, kénytelen vagy megkeresni és megszabadulni tőle, mert nem hagy békén. De jön magától is torlódva. Számtalan más példát lehetne mondani.

A karmapecséteket feltörve, hogy a terminológiádnál maradjak, ez az egész rádszabadul? Mindenki elbírja ezt? Van valami automatikus védelem is bekalkulálva? Nem túl egyszerű ez így?

Anita okosat kérdezett, amikor elkezdte feszegetni a tudatossági szinteket, mert gyakorlatilag a solar plexus szintjéig bezárólag valószínűleg senki nem fog karmatörlést kérni, hiszen azt sem tudja, hogy van neki olyan, és a reinkarnáció elméletétől hangos hárító röhögésben tör ki... Nem beszélve az önismeretről. Tehát már nem minden ember képes a folyamatra, amit leírtál.

Akik pedig előrébb tartanak, ott is gyorsabb-lassúbb lehet a tisztulás a begyűjtött szemét függvényében. A régi tanítások azt mondják, hogy mindenkinek a természetes tempójában kell érnie, nem jó rázudítani valakire a tisztítandót, mert nem biztos hogy elbírja (lásd Skorpiót).

Gyakorlatilag a torokcsakra szintjén válik valaki képessé tanúként megfigyelni a saját lelki működését, lesz képes tudatos tisztításra a saját tartalmait illetően, és még itt is problémás lehet a feldolgozás.

A karmatörlés akkor most ezeket a szembenézős szenvedéseket is eltörli, vagy lerövidíti, könnyebbé teszi az elméleted szerint?

Barátsággal,