Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hédi, bármi, ami boldogabbá teszi életünket
2009. november 15. vasárnap, 12:58 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

fontos eszköz és lehetőség. Most meg kell tanulnunk boldogan élni. Hát nem remek?

Minden szinten minden segítséget megkapunk. Aki a három dimenzióban él, az megkapja az NLP-t, a Hellinger-féle családállítást, a hipnózist. Aki az ezotér beolottságú, az megkapja a tükröt. Aki misztikus beállítottságú, annak ott a profi asztrológia, számmisztika, ilyen misztika-olyan misztika.

Az mindegy, hogy számodra léteznek-e angyalok vagy arkangyalok, ők mind egy-egy energiaminőséget képviselnek, magas rezgésűt. A terminológiák közötti átjárók nem világosak, sokfélék vagyunk, sok világból jöttünk ide, mindenki más terminológiát ért.

A magam részéről földön járó típus vagyok, azt gondolom, hogy a problémákat ott kell kezelni, ahol vannak. Ahol a probléma, ott a megoldás. Ha három dimenzióban a probléma, ott a megoldás is. A három dimenzióban megkaptuk a tükröt, sehova sem kell menni, semmi misztikum, mindent megláthatunk benne. Minden problémát a helyén kell kezelni, ha a családban van a probléma, azt ott kell megoldani, nem kell a csillagokban olvasni, tökéletesen elegendő, ha magunkat rendbetesszük és családtagjainkkal megbeszéljük. Sőt, ha elszaladunk a csillagolvasóhoz, attól még nem fogjuk tudni, hogy mit mondjunk családtagjainknak.

Ha a tudatalattiban a probléma, azokhoz az eszközökhöz és enerigiákhoz kell nyúlni, ahol azt tudjuk kezelni. Egy része ezeknek a háromdimenziós problémaként megnyilvánul, de nem mind.

Hát nem nagyszerű, hogy mindenki fejlődik?

:)