Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Amikor megnyertem a lottó főnyereményt, először nem is
2009. november 13. péntek, 17:51 | szildiko1

Amikor megnyertem a lottó főnyereményt, először nem is tudatosult bennem. Eltelt néhány perc, mire felfogtam, mi történt. De ez biztos? Nem tévedés? Többször is ellenőriztem a számokat. Igen! Tényleg, igaz. A szívem elkezdett gyorsabban és hangosan dobogni. A vérnyomásom az egekig emelkedett. Most mit csináljak? Kit hívjak fel? Kivel beszéljek róla először? Mert ezt nem lehet titokban tartani!
Leültem és igyekeztem megnyugodni, de ez szinte lehetetlen volt. A gondolataim rendkívüli sebességgel száguldoztak, és ellenőrizhetetlenül csapongtak mindenfelé. Kinek mit veszek, mit adok, mennyit és mekkorát, és hova, és mikor, ...?
Valamit tenni kell, hogy visszanyerjem a higgadtságomat, és tisztán tudjak gondolkozni! Igen, megvan! Nekem az írás mindig segít! Vettem egy papírt, és nagy betűkkel felírtam rá: NYERTEM 1000.000.000 Ft-ot! Azután minden futó gondolatot leírtam, akár volt értelme akár nem. A testi tüneteimet, félelmeimet, a boldog érzéseimet, a tanácstalanságomat, mindent ami felbukkant. Így telt vagy két óra, a mikor éreztem, lassan megnyugszom. És ezzel együtt kezdett körvonalazódni a teendőm. Hogyan viselkedjek, mit tegyek ahhoz, hogy hogy ne szálljak el, én én maradjak most is, így is...
Most itt tartok. Azért még sok munkám van. Magammal. Sok-sok átgondolni - valóm, hiszen ez egy teljesen új helyzet!
Azért már nyugodtabb vagyok.