Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
SORS
2009. november 13. péntek, 8:30 | biokal

csicsi

Családunkban történt :

Az unokanővérem sok 10 évvel ezelött 2 gyermeket szült. Mindegyik kisgyermek 3 - 4 éves korban vesebetegségben meghalt. Az orvosuk azt tanácsolta, hogy sajnos öröklödő gén probléma miatt a további gyermekáldások is hasonló tragédiával végződnének, ha erős a gyermek iránti vágyuk, váljanak el és nagyobb sikerrel járnak. Ők azt mondták szeretik egymást , az ajánlat szóba sem jöhet.

Más.
Csak az tudja aki próbálta: 58 évesen házasodni hosszú egyedül töltött évek után, megcsontosodott szokásokkal, rigolyákkal nagyon sok surlódást gerjeszt.
47 évesen mentem férjhez másodszorra 57 éves férfihez, a nem elfogadható tulajdonságok az együttélés alatt derülnek ki. Vagy összeszorított foggal vagy toleranciával elviselhetők, attól függ melyiküknek milyen a természete, de soha sem változtatható meg gyökeresen senki sem. Nagyon ritka az is ( csak egy példát
ismerek ) egy özvegy férfi elvette a volt szintén megözvegyült ifjúkori szerelmét és a gyermektelen özvegy úgy szereti férje felnőtt családos gyermekeit, mintha a sajátjai lennének. Ez az igazi csoda.
Mindenki erre a csodára vágyna, de önzők az emberek. Én gyerekem, te gyereked. Ha van migyerekünk akkor talán más a szájíz.
Üdvözlettel.