Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ness! Jó pár nap eltelt azóta,hogy ezt a bejegyzést írtam neked
2009. november 12. csütörtök, 16:54 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ness!

Jó pár nap eltelt azóta,hogy ezt a bejegyzést írtam neked (vírusos lett a gépem), de úgy látom, hogy Hermess is hasonlókat írt mint amit én gondoltam akkor.
Talán azzal még kiegészíteném, hogy amit eddig tettél az egyáltalán nem volt negatív. Egy nőnek fontos, hogy fel tudjon nézni a párjára, ezért teljesen természetes, hogy próbálod olyan helyzetbe hozni, hogy ezt majd később meg is tudd élni mellette.
Viszont fontos, hogy figyeld, valóban számára is fontos e az amit csinál, vagy csak Neked, mert másért is lehet tisztelni egy férfit, nem csak a végzettségtől függ ez.

Egy másik blogban írtam már erről de a Ti esetetek most egy példát is ad ehhez a bejegyzéshez

,,Párkapcsolatában pedig mindenki olyat válasz, amilyen lány esetében az apja volt, férfiként pedig olyan lesz a feleséged, amilyen az édesanyád.
Most lehet, hogy sokan hümmögtök, de ha jobban belegondoltok ez bizony így van, mert ugyanaz a Nap, és ugyanaz a Hold kísér minket végig egész életünkbe, ami születésünkkor ott állt, ahol állt, sajnos nem tudjuk elvinni onnan.
Amit édesanyáddal nem oldottál meg, az vissza köszön a feleségeddel, és a férjedben, ha az apukádat nem tudod elfogadni."

Nagyon sok benned is a hasonlóság a leendő anyósoddal, mert most Te is azt teszed valahol amit Ő is tett eddig, csak Nálad más a cél, de az eszköz amiket használsz szinte ugyan az.
Persze nem is tudsz más lenni, mert a párodnak meg akart már az édesanyja is tanítani valamit, (pl, hogy megtanuljon nemet mondani), és mivel nem sikerült, így tanítod majd Te tovább, de ez nem gond addig amíg az a célod, hogy ő boldog legyen.
Szeretettel : Noa