Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
álomkeresés
2008. október 23. csütörtök, 21:43 | Kockabagoly (útkereső)

Hm... egy időben (olyan 4 éve) elég sokat álmodtam (visszatérő álmok, többnyire pontosan emlékeztem arra, amit láttam/éreztem, sok-sok deja vu, etc) és mert mindíg érdekeltek a metafizikai megtapasztalások, hát úgy döntöttem, h kihasználom a dolgot.
Elkezdtem feljegyezni, kategorizálni az álmaimat. Kb. 2 hónapig csináltam. Hát... érdekes dolgok történtek. Nos. Kb akkor, mikor már akkor aludtam el/keltem fel amikor akartam (kis akaraterő-fejlesztés meg egy kis előkészület kérdése...) Elkezdtem "magamhoz térni' álmomban. Teljesen tudatomnál voltam, és bármit meg tudtam tenni - és nem utolsósorban teljesült a fent említett 5-6-os kitétel is.

Az igazat megvallva abbahagytam a dolgot. Az álmok szent dolgok, és ha tényleg üzenettel bírnak, akkor hagyni kell, hogy kiteljesedjen az emberben. Nem szabad mindent kontroll alatt tartani. Nem beszélve arról, hogy amit az ember nem közvetlenül lefekvés után álmodik, annak semmi tényleges jelentése nincsen - és ebben egyetért az összes archaikus álomfejtő. Ez volt az egyik ok.
A másik: egy kicsit meg is rémültem az esetleges következményektől, de ez már más téma.

Nos... még szerettem volna egy egyszerű tanácsot leírni azoknak, akik gyors sikereket szeretnének elérni. Tudom, hogy egy kicsit profán, de próbálj meg hason elaludni úgy, hogy az egyik kezedet a fejed alá teszed. Én eleinte mindíg így garantáltam, h belekerüljek abba a bizonyos félálomszerű állapotba. :P De a végén már ez sem kellett.

És még egy dolog. Bár abbahagytam, de azóta is akkor alszok el és kelek fel, amikor csak akarok. Ha másért nem is, de ezért mindenképpen megéri kipróbálni.