Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Jol ertem?
2008. október 23. csütörtök, 15:58 | ratvaidori (útkereső)   Előzmény

Jol ertem?
Az odaadas, feladas azt jelenti, hogy pl.: feladom azt az enkepemet, hogy megbizhato vagyok es befogadom, elfogadom, hogy megbizhatatlan vagyok? Es ahogy sorra veszem azokat a tulajdonsagokat, amelyek nem tetszenek a masikban, azzal tulajdonkeppen onmagamat adom oda, onmagamat adom fel.

Es hogy igazabol a megbizhatatlansag ott van bennem, az is en vagyok, csak a megbizhatosaggal kirekesztettem, elkulonultem tole.

A mindent feladas pedig az, amikor rajovok arra, hogy egyik sem vagyok en. Hiszen ha pl.: a megbizhatosagot fel tudtam adni, akkor az azt jelenti, hogy az nem en vagyok. Ugyan igy nagy valoszinuseggel a megbizhatatlansag sem en vagyok, hiszen azt is fel tudom adni. Vegulis igy tudok onmagam lenni.

Hogy tudom ezt atultetni mas eletteruletre, pl.: a munkara?
Havonta kb. 6 napot dolgozom. A "rendes ember rendes munkahelyen dolgozik rendes munkaidoban" sablon miatt bevonzassal, oldassal probaltam mas munkat talalni, de nem sikerult. Gondolom azert, mert kozben rajottem, hogy nem is akarok dolgozni. Viszont a nemdolgozashoz kepest a 6 nap sok. Tehat akkor ez most hogy van?