Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az első médiumi élményem velem is spontán történt
2009. november 11. szerda, 12:53 | Huszti Sándor -...

Az első médiumi élményem velem is spontán történt meg, egy agykontroll tanfolyam szünetében. (Akik már hallották, a Nagytemplom-beli esküvős történetről van szó : )

Később, önismereti beszélgetések, előadások közepette azon kaptam magam, hogy nem én - mint személyiség beszélek, hanem valami átfolyik rajtam, egy magasabb intelligencia használja a számat, gesztikulál helyettem és válaszol a kérdésekre.

Közben ugyan én is jelen voltam, gondolkodtam, éreztem, tudtam, hogy mi történik, de csak úgy a háttérben, és nem éreztem rá késztetést, hogy visszavegyem az irányítást.

Az ilyen események egyre sűrűbbek lettek, ezért kénytelen voltam elfogadni, hogy működik rajtam keresztül valaki, aki messze okosabb és bölcsebb tőlem, ráadásul igen hasznos tevékenységet végez az emberek felé!
Engedtem és engedem ma is, így képes működni, segíteni.

Hogyan lehet fejleszteni a médiumi képességet?

1. Egyrészt lazának kell lenned. Hagynod kell megnyilvánulni magadat mindig olyannak, amilyen vagy.
Az önkontroll, viselkedés, megfelelés megöli a médiumitást, mert olyankor a személyiségeddel leszabályozod, bezárod magadat, ezért a magasabb tudatosság nem tud átfolyni rajtad.

2. Az áradás elsajátításához jót tesznek azok a gyakorlatok, amelyekben energiát, információt áramoltatsz át magadon. Ezek fejlesztik a médiumi alapképességedet, ami majd később spontán megnyilvánulhat.

3. Érdemes szívnyitós, önszeretős, majd Isten szerető gyakorlatokat rendszeresen végezned, mert ezek kinyitják a finomabb spirituális csatornákat, általuk könnyebben kerülsz kapcsolatba magasabb szintű lelkekkel.
Ezeket a gyakorlatokat megtalálod az Elfogadás és szeretet Sirály csomagban.

4. Mindezeket megpróbálhatod önállóan is gyakorolni, de azért legyél óvatos, nehogy mellé tárcsázz!
Ugyanis előfordulhat, hogy a csatorna megnyitásakor nem egy magas tudatossággal rendelkező lény kapcsolódik rád, hanem valami kóbor lélek az éterből, aki aztán mindenféle zagyvasággal eláraszt.

Sokan járnak így, akik felkészületlenül, komoly tudás és tapasztalat nélkül kezdenek neki a "csatornázás" nevű gyakorlatba.

Ennek elkerülésére hadd ajánljam Neked a Belső látás Sirály csomagokat, amelyekből megtanulhatod az információ áramoltatást,kapcsolatfelvételt más lényekkel, entitásokkal, figyelem fókuszálást, belső látást.
Ezek a gyakorlatok a médiumitás képességének az alapjait adják, érdemes és biztonságos ezekkel kezdeni!