Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
bronzon75 képe
jövőbelátás-jó az nekünk?
2009. november 10. kedd, 20:48 | bronzon75

Sziasztok!

Miért vagytok olyan kíváncsiak a jövőre? A jelent megélted már?? Ha azt élnénk,nem foglalkoztatna a múlt és a jövő. Különben mi a haszon belőle? Ha folyton változik(változtatjuk),akkor csak lehetséges jövőképet kaphatunk.Igen ám,de az idő csak számunkra létezik,vagy nem??Ha a pillanatnak élsz,nem hiszem,hogy jövőnek kellene nevezned,ami majd valamikor bekövetkezik,vagy nem.Ez rettentő bonyolult még a legtöbbünk számára,akik még nem ébredtek fel.Ha már valóban nyitott szemmel mászkálunk majd,senki nem fogja múltnak,meg jövőnek nevezni az eseményeket.Csak MOST-nak.Abban a pillanatban jól érzed magad,mindent tudsz,egy vagy Istennel,stbstb.De mire kimondod,az már egy MÁSIK MOST. Hát nem egyszerű??
És elgondolkodott valaki mélységesen már,hogy mit is akar elérni??Boldogság??Szeretet??Gazdagság?És ha mindez megvan,hova tovább??Akkor is tovább szeretnénk lépni.HOVA?
Ha holnap a világ összes embere megvilágosodott lesz(miért ne lehetne),mi lesz velünk??Onnan mit szeretnénk elérni??Tehát:kell sietni vhova??
Félünk,hogy nem vesz fel az Isten szekere??
De ha minden végtelen,akkor Ő is végtelen kört jön értünk....
Ha leesel,valamelyik körben fölvesz....
Akkor nem nézhetjük többet a mónika-sót,nem lesz győzike,nem tudunk vitázni,politizálni,gyilkolni....
Csak végtelen boldogság...
És ha azt is megunod...
??????
?????
????
???
??
?
.......................?