Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Máté
2009. november 10. kedd, 20:04 | Buddhanita (útkereső)

Talán az, hogy felismerjük, nincsennek osztálybeli különbségek.

Hiszen egy utcaseprő nélkül kakiban gázolna a milliomos legújabb verdája is. Minden szinten szükség van mindenkire és minden munkálatokra.

No meg az elfogadásra. Ő ezt teszi, köszönöm szépen, hogy összeseper.

Persze minden hivatásnak/munkának megvan a maga tanuló feladata. Azt utcaseprőnek talán az, hogy bármilyen alantas dolognak tűnő dolgot tesz, akkor is. Önértékelés. Valamint, ha a munkáját becsülettel elvégzi (bár ez minden rétegre igaz), az akár jó érzéssel is eltöltheti.

Míg szemben a milliomos, példa lehet megtanulni a vonzás törvényét, illetve a helyes értékeket felismerni. Lásd: a pénz, a vagyon nem minden, ha nincs kit szeretni, elsorvad az élet.

Én jelenleg egy gyárban dolgozom. Csapatban kell helytállnom. Ami az én konok fejemnek nem nagyon megy. Felismertem, hogy egy csapat "anatómiailag", hogy működik. Kell a vezető, de kell a többi ember is. Egyformán fontosak. Együtt többre is mehetünk. De van még mit tanulnom. Valamint szép kis programom van: kemény munkával lehet pénzt keresni. Nos, amíg ezt tisztára nem mosom, addig szerintem itt kell maradnom. Ezt hozza nekem a vonzás törvénye.

Üdv
Buddhanita