Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A bevonzás gyakorlatát sokan tekintik egy csodaszernek, amit ha
2008. október 21. kedd, 1:07 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A bevonzás gyakorlatát sokan tekintik egy csodaszernek, amit ha bevesznek, akkor az majd mindent megold! Azt hiszik, hogy ha ismernék a módszert, akkor mindent megszerezhetnének.

Pedig valójában ezzel sem lehet többet szerezni, mint amennyi ténylegesen jár az embernek, viszont azt jogosan megkaphatja a gyakorló. Ezért ha nincs "megírva", hogy több partnered legyen abban az időszakban, akkor bár azt hiszed, hogy többel is járhatnál, igazából csak egy van aki a "Tiéd", a többiről csak azt hiszed!

És hogy ki a Tiéd, azt nem Te választod ki most, hanem az már rég el lett döntve! A Te dolgod az, hogy megtudd mi az utad, ami már meg lett álmodva (tervezve).

Persze ez ellen az erős egojú lények tiltakoznak, hivatkoznak a szabad akaratukra, csak még sosem sikerült nekik sem, hogy bármit megtehessenek!
Ez mégsem egy alárendeltség a sorsnak, vagy egy kiszolgáltatottság, mert van mozgástered: jársz a saját lábadon, vagy hagyod, hogy a sorsod vonszoljon?!

Ha el tudod engedni, hogy az legyen amit Te akarsz és végre meghallod, hogy mi az eredeti terv és annak átadod magad, akkor a legmélyebb vágyaid is teljesülnek. Viszont nem teljesül egy vágyad sem, aminek nincs is helye az életedben, benned.

A speciális technika az egyesülésre igazából nem az egyesülésről szól, mert az megy magától, ha már nem áll ellene semmi sem.
Az egész univerzum egy pillanat alatt egy pontba zsugorodna, annyira vágyik minden a végső egyesülésre, csakhogy még más erők, azok mögött elképzelések, hamis vágyak, téves célok és tervek akadályozzák ezt. Ha ezek az akadályok nem lennének meg benned is, akkor már rég egyesültél volna azzal, aki a Te párod, aki Te vagy (férfiként-nőként).

Gondolj arra, hogy ahogyan Te sem tisztán Nő vagy ebben az életedben, úgy a kiegészítő feled sem tisztán férfi! Benne is vannak a férfi főjelleg mellett női minőségek.
Ja, és bőven fordíts időt és gyakorlást a saját ellenállásod felszámolására is, mint például hogy:

Oda mernéd-e adni magad a másik felednek akkor is, ha Ő nem megbízható számodra?

Mi a fontosabb számodra: Biztonságban lenni, vagy egyesülni a pároddal?
Ha erre a kérdésre nem az eszementség miatt válaszolja valaki, hogy a párja a fontosabb, hanem mert átgondolta és felismerte hogy nincs is más választása, akkor kiérdemelte a boldogságot.

Csak az érdemli meg a boldogságot, aki mindent odaadna érte!