Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az első gyakorlat: a karmapecsétek eltávolítása
2009. november 08. vasárnap, 15:14 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Szia Buddhanita!

A karma törlése szándék kérdése.
Előzetes alapszabály, hogy földelni kell. Földelj akármilyen technikával.

A 0 lépés, hogy kinyilvánítod tiszta szándékodat, hogy a karmádat elengeded és meg akarsz tisztulni a karmádtól. Meglátod mi történik. Holnap tízmilliószoros nap, ideális az ilyesmire is. Ha elindítottad a folyamatot, minden információt és instrukciót személyre szabottan megkapsz. Nagyon nagy eltérések vannak.

A karmapecsétek a testi csakrák közepén találhatók. A csakrák gömb alakúak, a karmapecsét középen összefogja és ettől lesz kétfelé álló tölcsér alakja. Az első, hogy lazítasz, elegendő egy relaxált állapot, aki meditációban tud machinálni, tegye abban.

Kétféle technika is alkalmazható. Az egyik a vizualizáció, a másik a saját testi folyamataid követése.
A saját testi folyamatok követését megtanultam NLP alatt, ezért nekem az volt a könnyen járható út.

Ezzel kezdem.

A saját testi folyamatokat, ha tudod követni, akkor lazulj el, érezd a szíved lüktetését, kövesd a lélegzet útját, lásd a belégzésnél a levegőmolekulák útját ahogy az orrodon, garatodon keresztül eljutnak a tüdődbe és ott a tüdőhólyagocskák érrendszerén keresztül az oxigént felveszik a vérlemezkék és továbbviszik, kilégzésnél pedig a leadott elhasznált levegő távozik. Ha látod a folyamatot, akkor nézz körül máshol is magadban. Keresd meg a csakráid, nézd meg mindegyiket elölről, hátulról, mindkét oldalról, felülről, alulról. Nézd meg, hogyan forog, megláthatod rajta a karmapecséteket is. Attól függően, hogy mennyire vagy gyakorlott, akár a mindegyik mintáját is lerajzolhatod. Általában nagyon szép rajzolatok. Lehet, hogy a csakráid nem egy vonalban vannak, nagyon különböző méretűek lehetnek és a várt helyüktől nagyon távol is lehetnek.

Érezd a csakrád, érezd a forgását, érezd a pecsétet.
A pecsét eltávolítására bármilyen eljárást alkalmazhatsz. Magad is el tudod távolítani, de kérhetsz segítséget is.
Vizualizációs technikával távolítsd el a pecsétet.
1. Törd fel a pecsétet és a darabjait távolítsd el a csakrádból. Érezd, ahogy a csakrád gömbbé válik és fellélegzik, töltsd fel a gömböt energiával és pörgesd fel addig, amíg kényelmes.
2. Szeretet energiáddal addig töltsd a karmapecsétet, amíg darabjaira hullik és átalakul szeretet energiává. Ezzel a szeretet energiával töltsd fel a csakrád, érezd, ahogy visszanyeri gömb formáját és pörgesd fel.
3. Ahogyan jólesik, csak távolítsd el.

Lehet egyenként haladni, de ha az összes csakrád egyszerre a tudod érezni, akkor egyszerre az összessel is dolgozhatsz.

Ha a belső folyamatokat nem tudod követni, akkor az egészet vizualizációs technikával kell megoldani.
Előbb el kell képzelni a csakrád, látnod kell a kétfelé álló tölcsér alakját, utána a középen összefogó pecsétet kell látnod. Ezt követően az eljárás ugyanaz, mint az előbb.

A harmadik megoldás, ha segítséget kérsz. Gyújts egy fehér gyertyát és miközben meggyújtod, modd, hogy ezt a gyertyát azért gyújtom, hogy kérjem Földanya és Uriel akrangyal segítségét a karmám oldásához és a karmapecsétek eltávolításához. Ezt követően kérdd a segítséget és meditálj.

Nekem a karmapecsétek feltörése után napi rendszerességgel tisztítani kellett több mint egy hónapig.

Használható?
Nálam működött.
Sok sikert hozzá!

A traumaoldásra sok technika van. Hogy kinél mi működik szerintem egyedi. Nálam az NLP működött, a helyzet/trauma a kivetülését meg lehet keresni és lehet vele valamit kezdeni. Az NLP-ben sok ilyet csináltunk, de ott mindig vezettek, könnyű ötlettelennek lenni, ha egy traumával kezdünk foglalkozni. Elvégre azért trauma és nem kaland, mert nem tudtuk feldolgozni. A nem tudatos traumaoldást a segítők végzik a szellemiségeddel együttműködésben.

:)