Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
Gyógyítok!!!:) ???
2008. október 18. szombat, 11:33 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!

Kb. két évvel ezelőtt találkoztam valakivel, aki elmondta, hogy ő agykontrollos, és nagyon sokat beszélgettük. Elmondta, hogy bennem is meg van az, ami benne, tehát tudok gyógyítani másokat, csak gyakorolni kell. Nos, én ezt hittem is meg nem is. Addig nem tapasztaltam, elfogadtam, hogy mások elhiszik, de engem nem foglalkoztatott különösebben.
Aztán elkezdett érdekelni az ezoterika mindinkább többet akartam tudni magamról és arról az erőről ami mozgat mindent. Azt viszont azért kipróbáltam, hogy magamra pakoltam minden féle dolgot, és az én legnagyobb meglepetésemre rajtam maradtak a dolgok akár órákon keresztül is! Még akkor sem igazán akartam elhinni, hogy működik. Közben hobbiként műkörmöztem pár ismereős lánynak és mindig mondták, hogy az én kezem valahogy nagyon meleg...
Aztán eltelt pár hónap, és az akkori kedvesem többször megjegyezte, hogy ha megfogom a műtött, évek óta fájó térdét, azonnal elmúlik a fájdalma. Egy idő után kezdtem neki ezt tudatosan kezelni és azt mondta, ha a homlokát fogom, akkor az borzasztó megnyugtató, mintha minden gondja elszállna hirtelen.

Hát így kezdődött... Aztán néhány hónapja levettem a nyakamban lógó hegyikristály medált, és annyira meglepődtem, amikor az az ezüstláncon lógva minden alkalommal arra mozdult ki, amerre én a gondolatommal irányítottam, hogy húha! Még meg is ilyedtem ettől, nem kicsit! Igazából ezt még a mai napig sem értem, folyamatosan az jár a fejemben, hogy akik az inga segítségével "tudnak meg dolgokat" nem befolyásolják, vagy ha nem akkor hogy működik mégis az inga adta válaszokat????

Ez még mindig rejtély számomra, mert rengeteget olvastam utána az inga használatának, de amikor én kérdeztem eddig bármiről, mindig "becsapott".

Időközben elkezdtem egy gyógymasszőr tanfolyamot, és az emberket, akiket masszírozok kezelem a gyógyító-szeretet energiámmal is, és szeretik a kezemet.
Azóta már több embernek segítettem a fejfájásuk, menstruációs görcsök teljes megszüntetésében /ez 3 perc alatt ment/, sőt, távgyógyítással is csináltam már fejfájás-csillapítást, és kificamodott boka gyógyítását, amik sikeresek voltak.

Hát ennyi röviden a történetem. Rendszeresen azért imádkoztam, hogy legyen lehetőségem segíteni azoknak az embereknek, akik ezt kérik és szükségük van rá, gondolom így kaptam meg ezt a "képességet". Bár mostmár tudom, hogy ez mindőnkben benne van, csak nem egyszerre érünk meg ennek a használatára.