Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Miért nem lazul el a nő?
2009. október 30. péntek, 8:03 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

A válasz ott volt a végén:

bár több is lehet:

- nem kívánja az együttlétet, mert fáradt, vagy rossz hangulata van,
- vagy Téged(bocs, bárkit)
-megfelelési kényszer
- most biztosan nem jól nézek ki, nem vagyok elég jó nő neki (önbizalomhiány)
-szexuális zavarok, pl: rossz emlékek, (nemi erőszak, vagy egy pasitól lebecsmérlő megjegyzések, kamaszkorban megzavart maszturbációból eredő szégyen érzett, vagy a "hit" a szex maga a bűn)

Lehetne még sorolni. De minek.
Szerintem nem "visszahúzásról" van szó, hanem inkább belső küzdésről. Ha egy nő önmagában nem éli meg, mi az, Nőnek lenni (teszem azt "férfiasabb jellegű lelkileg", akkor önmagából hiányzik az egyik legfontosabb rész, a nemiség helyes megélésében. Ez eredhet abból, hogy előző életeiben dominánsan inkább férfi szerepei voltak, és most "tanul" nőnek lenni, vagy fakadhat traumákból is melyek ebben az életben érték, vagy neveltetésből, ha "elítélték", mert kislányként nyávogós, kényeskedő volt.

Egy a biztos, a nőt oldani kell. Ehhez remek segítség egy olyan férfi, aki mellett megtudja a női oldalát élni. De a végső változást önmaga teheti meg (ha akarja egyáltalán), már pdeig az is előfordulhat, azt hiszi, ő olyan , amilyen, nem akar változtattni ezen, mert akkor önmagát veszítené el. Tudod, a kéretlen tanács esete a Tóth Marival.

Ha konkrét választ szeretnél, ahhoz konkrét nő kell. Tudod, mindenki más, más élet, más tapasztalat, más gondolat.

Ha valamit kihagytam, pótolják mások , itt vagyunk elegen :)