Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
Szívemből szóltál...
2009. október 29. csütörtök, 11:16 | hermess   Előzmény

...ami az energetikát illeti: "mert még az ellene való küzdés, az amikor felhergeled magad is energiát juttat abba az irányba amit valahol el/megítélsz." Itt jöhetne a szenvtelenség - úgy könyvelek el egy információt, hogy közben nem hergelődök fel, ha már ott tartanánk.

Ami a tájékozódást illeti, a folyamatos alatt inkább a "mögé nézést" értettem, nem annyira a tévézést. Pontosan ebbe a csapdába esik az, akit nem érdekel a politika, igyekszik nem tévézni, nem hergelődni, de ha mégis elmegy szavazni, akkor biztosan felületesen tájékozódott csak és csak véletlenül hozhat jó döntést, ami jobb irányba hatna... Úgy lenne fair, ha az ilyen nem menne el szavazni sem, de mint megegyeztünk, lehet, hogy pontosan ezzel juttat hatalomra olyan erőt, amelyik rossz irányba viszi a dolgokat.

Aki benyit egy kocsmába és ott verekednek éppen, törik e berendezést - számára egyformán rossz fiúnak tűnik minden résztvevő. Nem volt ott, nem követte az eseményeket, nem tudja ki mit akar, nem tudja ki kezdte a verekedést... és lehet hogy a szebb arcúakat, vagy jobban öltözötteket fogja szimpatikusabbnak találni.