Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szavazás
2009. október 29. csütörtök, 9:43 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szerintem akinek nincs olyan feldolgozni valója, amit csak a politikába való belépéssel tud megoldani, akkor "kiesik" a politikából. Saját magam ott voltam sokáig a partvonalon, és érzem, hogy ez megy végbe . Véleményem szerint teljesen más az, ha valaki elmegy szavazni, mintha nem. Való igaz, hogy a nemszavazás is hozzájárul az arányokhoz, csak más az energetikája. Azzal ha valahova szavazol, oda kötödsz energiát juttatsz abba az irányba. Pontosan ezért örülök amikor valakit nem érint meg a politika, mert még az ellene való küzdés, az amikor felhergeled magad is energiát juttat abba az irányba amit valahol el/megítélsz.
Nem hiszem, hogy folyamatosan tájékozdóni kell politikai dolgokról, ugyanis amit a TV-ben látsz, arádióban hallasz annak semmi, de semmi köze ahhoz ami a valóságban zajlik. Tehát amit a tájékozódás útján megszreztél az nem az ami.
A politikával maximum azért és addig érdemes foglalkozni, amíg rá nem jössz, hogy ez egy színpad, egy játék, méghozzá a legocsmányabb fajtájából. Ha idáig már eljutottál, és mögé nézel rájössz, hogy semmi de semmi köze nincs a valóságban lezajló folyamatoknak ahhoz ami kívülről látszik. Én már ezért nem nézek évek óta magyar TV-t és az újságokat is csak annyira futom át a neten, hogy ha kimegyek az tucára, nehogy valamibe belepottyanjak.

Üdv!
Hédi