Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
Elsőkörben kb ezek zavarnak a politikában
2009. október 28. szerda, 22:03 | jaguar   Előzmény

Így látom én is. Nem struccpolitika az, amikor valaki azt mondja, hogy nem érdekli a politika? Nem érdekli az ország sorsa, jövője? Sok itteni önmegvalósító így van a politikával azt hiszem.

Értem én, hogy mindenkinek legbelül saját magában és akkor majd kívül is satöbbi-satöbbi, de hogyan vágjunk jópofát közben ahhoz ami zajlik, hogy két nagy, feketemágusokból(Hermess nevezte így talán?) álló csőcseléksereg kilopja még a talajt is a lábunk alól, a vizet is a szánkból és mindezt felváltva gyakorolják, olyan szintű gátlástalansággal és pofátlansággal hogy az elképzelhetetlen.

Miközben persze illúzióban tartják az ország lakosságát és semmi mással nem foglalkoznak, csak hogy a legpontosabban ki tudják találni mit akar az emberek többsége hallani és pontosan azokat hangoztatják kampányaik során. Aztán ezekből a négy évük alatt gyakorlatilag semmit nem valósítanak meg, de valahogy az adott tábor szavazói mindig elnézőek maradnak, mert mondván a másik oldal mégrosszabb lenne. De miért maradnak elfogultak??

Széthúzás, tudatos(?) szétszakítás folyik az országban és lassan már lehet hogy nem kettő hanem 3 részre, de volt is erre példa már a magyar történelemben, lehet hogy tanulni kéne a múltból.
A napokban láttam a Jobbik a parlamentben című felvételeket. (http://www.youtube.com/watch?v=wuLOHEdv9go)
Ez nagyon szép, már-már hízelgő, bíztató hogy ilyenekről egyáltalán a parlamentben végre szó esik. De mi van, ha ez is csak egy zseniális húzás, hogy zúgolódnak az emberek és ma már ezeket akarják hallani, ergó ezeket kell mondani ha sikeres akar lenni egy párt? Tényleg jobb lenne, ha majd ők csinálják, vagy a Fidesszel mégiscsak koalícióra lépnek majd vajon és akkor szép lassan hozzásimulnak a rendszerhez?
Mert a rendszerrel van itt a baj alapjaiban és oké hogy 2012-ig úgyis mindegy mi lesz már, de mivan ha ez az egész kihúzodik 20-30 évvel? Vagy 200-300 évvel? Akkor meg majd szépen megtanulunk rabszolgaként élni a rendszerben a Mátrix vagy az 1984 című filmben/könyvben látottakhoz hasonlóan? Hogy látjátok?

Így hirtelen ennyi, nem is fontos megfejteni a fentieket, nekem már az is elég, ha elmondjátok a titkot:
hogy csináljátok, hogy érdektelenek tudtok maradni a fenti dolgok irányában?