Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Sanyi! Hú akkor ezt most lekéstem :( Több kérdésem is
2009. október 28. szerda, 1:45 | SzonjaMia (útkereső)   Előzmény

Szia Sanyi!
Hú akkor ezt most lekéstem :(
Több kérdésem is lenne...
1. Nekem ozmózis víztisztítóm van, éves karbantartással, vitamin visszapótló patron nélkül, természetesen tiszta vitaminokat fogyasztok családommal és tiszta kozmetikumokat használunk :)
no a kérdés: Szerinted az előzőleg már megtisztított vízzel is használható lenne a készülék, vagyis az ozmózissal megtisztított - steril :) - vízzel is használható a rendszer, vagy ez teljesen felesleges, vagy butaság lenne?
2. A pimag víztisztító ára nem tartalmaz semmilyen egyéb pótalkatrészt, szűrő, vagy betét formájában? Gondolom az alkatrészek cseréje az a vízminőségtől is függ ugye? Nálunk extra gagyi víz van, bárki bármit is mond... egy év alatt olyan rozsdabarna az első előszűrőnk, hogy rossz belegondolni, hogy ezt valamikor én is megittam... Nekem ízlik ez a víz is, bár több emberkétől hallottam, hogy halott víznek számít...nincs benne élet...
De eddig nem találtam jobb megoldást, viszont most érdekelne ez a megoldás is, a másikkal pedig intézném a főzicskézést...
Olvastam pimag optimalizálóról is... ez szükséges lenne a víztisztító mellé? Önmagában a pimag tisztító elegendő az egészségünk szempontjából?
Vidékre mennyi lenne a postaköltség? Milyen időközönként szoktál rendeléssel foglalkozni? Esetleg az ismerősöddel kellene felvennem a kapcsolatot rendelés ügyében?
Köszönöm előre is a válaszokat, ahogy időd engedi :)

üdvözlettel: Andrea - bocsi a szétszórtságomért a kérdésekben, éppen most végeztem a házimelóval a gyerkőcök után...kissé már lemerültek az elemeim mára, vagyis tegnapra :)