Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ma megkeresett egy csoport,hogy tanácsadójuk legyek.Elutasította
2009. október 24. szombat, 18:07 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Ma megkeresett egy csoport,hogy tanácsadójuk legyek.Elutasítottam őket.Ismerem korlátaim,és egyáltalán nem érdekel a világi élet.Nekem kielégítő a Föld,levegő,víz,természet,állatok társasága.Nem élek emberek közt,ismervén az embert.Nem kívánom senkinek,hogy meditációban ilyen eredményeket érjen el,minden emberi-világi hiba felerősödik.Kedves MBA, biztos,hogy jó úton haladsz,de légyszi a birálást még kerüld el,míg nem rendelkezel kellő tudással.Nem élvezem a szócsatát ,sem ha nyerek sem ha vesztek.
,"Ha felnézek az égre mintha a szemembe néznék"
Teljesítettem egy kérést miszerint bizonyos írásokat feltettem a netre.Hogy ki mit kezd velük az már nem az én dolgom.Rajtam ez sokat segített,mert továbbhaladásom megkövetelte az adást.Sokat kaptam az univerzumtól-Istentől,de ha birtoklom a tudást,az elvész.Ezért jöttem a netre,hogy nem főleg rajtatok segítsek,hanem a magam előbrejutását biztosítsam.
Szerettem volna ha a következő ujjászületésemkor,már egy általam képzelt jobb világba születek.
Sajnos be kell látnom ez még lehetetlen,mindaddig nem lessz javulás míg az emberiség le nem kerül a gödör aljára és ehhez még egy pár ezer év szükséges.,nemtudom,hogy akkor még lessz e élet.
Egy álmot kergettem...idealista vagyok...de egyedül?Nem én vagyok egyedül,hanem TI.Szeretném ha ezt mindenki magának beismerné.Mögöttem áll,a természet,Föld,víz,levegő és Isten,Univerzum.Mind él,mindeggyik elém jött,mind panaszolta az ember telhetetlenségét-pusztítását.
De sajna nem segíthetek egyedül rajtuk.Az,hogy én megváltoztatom a hozzáálásomat irántuk,ez nem segít.
A meditációmba nem jelenik meg az ember,mert nekik már nincs helyük a világban.Nekem sem,de a Föld érdekében magam és az embereket gondolkodás nélkül feláldoznám.
Azért kívánok mindenkinek fájdalommentes ébredést!