Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Köszönet
2009. október 24. szombat, 9:08 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Köszönöm a bátorításokat.De nem nekem van rá szükségem hanem az embereknek.Mindaddig míg míg nem látják be,hogy nem velem és nem egymással,hanem, magukkal kell megküzdeniük a világért,nem lessz változás.Én veszthetek szócsatákat,de ezzel ők sem nyernek új világot.
És igen én benne ülök a trutyiban,de veletek eggyütt.Csak abban van a különbség,hogy ezt én felismertem.
És egyedül senki nem mászhat ki belőle,csak közösen.Tudom,hogy az ember mindíg a könnyebbik utat választja,mégpedig a másokban való hibakeresést.Magunkban keresni a hibákat,túlontúl fájdalmas.
Sohasem volt világi célom,ezért nem vesztek semmit....nincs vesztenivalóm.
Jaguárnak nagyon jó meglátása volt,hogy mindíg az kiabál a legjobban akinek van mit vesztenie.A világ nem fog változni ha ragaszkodtok hozzá.Egy milliomos nemakar változást,az egyházak nemakarnak változást,a köolajkitermelők nem akarnak változást,egy élsportoló nem akar változást,egy egyetemista végzettségü nem akar változást......mert van mit veszteniük.De ők a többség?10 ember miatt egymilió szenvedjen?
Nem akarok senkit semmiről meggyőzni,de bizonyos csoportoknak ahogy jaguár mondta,az érdekük,hogy a köznép között káosz uralkodjon.És ők győzedelmeskednek felettünk, már a vallás vagyis Buddha és Jézus születésétől.A vallások azok aki törvényeket szabnak,hogy nehogy magunkrataláljunk.