Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Kész csoda hogy még élünk!:) Nem veszitek észre hogy ez csak egy
2009. október 22. csütörtök, 23:48 | u.erika

Kész csoda hogy még élünk!:)

Nem veszitek észre hogy ez csak egy mesterségesen gerjesztett hisztéria?

Ez egy fajta üzleti fogás!Elöször jól ráijesztünk a kiszemelt vásárlóra:pl mekkora nagy veszély leselkedik rá és eddig csak nem is sejtette!Utána mint jóakaró rábeszéljük erre-arra.Az ,,áldozat" még hálás is érte hogy megmenekülhet mindenféle ronda és kellemetlen betegsétöl és örömmel vásárol olyan cuccokat ami egyrészt drága,másrészt semmi szüksége nincs rá!:)

Akkor mi is va azzal az elméletel hogy ami fent ugy lent is?Hogy a testi betegségek a finomabb világokban már elöbb jelen vannak,és késöbb jelentkeznek testi szinten is?Hogy a betegségek figyelmeztetnek hogy valamit nem jól csinálunk?

Ez csak az én meglátásom,és szeretnék elnézést kérni mindenkitöl akinek esetleg más a véleménye!De azt gondolom hogy az emberiség egyre gyengébb fizikailag.A régi budhistákrol azt olvastam hogy az ujszülöttet jeges vizbe mártották és ha nem élte tul akkor jobb volt neki így.

A test csak eszköze a földi szinten lévö létezésünknek.Nem kell annyira ragaszkodni hozzá!Olyan mint egy ruha.Természetesen tisztán kell tartani!Ha elszakad megjavítom.

A testünket mi saját magunk választottuk!Azt is mi választottuk hogy milyen minöségü legyen!Minden ember a saját spirituális fejlödéséhez a legmegfelelöbb testet választotta!

Ha mindentöl elkezdenénk óvakodni amit híresztenek......?.........elmehetnénk egészen addig amig levegöt sem vehetük! :)

Üdv:Erika