Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
FÖLDELJ!
2009. október 15. csütörtök, 15:51 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Elszállás ellen földelni kell. Ahhoz, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket a Földön, ahhoz kapcsolódnunk kell a Földhöz.Ha nem kapcsolódsz hozzá, elszállsz, akkor nem tudod megvalósítani az elképzeléseid.

Földelés:
Állj mezítláb kis terpeszben a talajon. Ne zokniban, érezd a talajt a csupasz talpaddal.
Férfiból vagy, ezért a gyökércsakrából kell földelni. (Aki nőből van, annak a második csakrából kell földelni.)
Földanyához a Föld középpontjában lehet földelni. Le kell engedni egy szalagot a gyökér(/köldök)csakrából a Föld középpontjába.
Válaszd meg a földelőszalag anyagát, színét, állagát. Gyengéden földelj. Küldd le és várd meg, amíg leér a Föld középpontjába. Várd meg a választ. Földanya válaszol. Érezd őt.
Ha megvan, akkor engedd el és engedj le egy másikat. Próbáld ki a szivárvány összes színével, szépen sorban, hogy rutinszerű legyen a földelés. Az első alkalommal szánj időt a földelésre, 15-20 szálat engedj le. A végén pedig amelyik a legjobban tetszik, azzal tartsd meg a földelést. Ha észreveszed, hogy elengedted a szalagot, földelj még egyet.
Legalább egy hétig, de inkább hosszabb ideig, minden nap földelj legalább egyszer.

Ha nem kapsz választ Földanyától, visszajön a saját energiád, akkor legyen a tiszta szándékod, hogy találj valakit, aki lehetővé teszi, hogy leföldelhess. Ebben az esetben meg kell tisztulnod egy kicsit, mielőtt le tudsz földelni. Én is így jártam.

Mostanában többeknek javasoltam és a visszajelzések szerint kiegyensúlyozottabbakká váltak.
Sok sikert!

:)