Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Úgy voltam vele, hogy elkerülném a szócsatát... Alapjába véve
2009. október 14. szerda, 22:38 | Szabó_Péter   Előzmény

Úgy voltam vele, hogy elkerülném a szócsatát... Alapjába véve Neked és Nekem is igazam van.... vagy mégsincs! :) Előbb-utóbb úgyis oda fogunk kilukadni Te is Én is, akármit is hiszünk az egóról. :))))

Annyit akartam még leírni, hogy szertem az egó híd, ahogy írtam. Képzeld el, ha a tudatba kapnád a sok infót, beleőrülnél...(Nagykálló, 3. emelet 2es kórterem :D) Szóval kell, ami megszűr, autómatizál, segít véghezvinni a leszületéskor vállalt feladatokat, szóval azért valamiben egyetértünk... csak ugyanannak az érmének látjuk a másik oldalát(relatív :) )

Tudatalatti: na, most nekem erről az ugrott be, hogy ez eléggé lekorlátolt megfogalmazás... A tudatalattiban marha sok minden minden van ám.... én úgy képzelem, hogy ami a "személyiségünkhöz" kell, az eléggé kicsi százalék... Rengeteg minden van azért ott...

Ezek a dolgok(egó, tudatalatti, lélek, and so on) olyanok, mint, ahogy az egyik tanárom mondta, mint az orgazmus... órákig lehetne róla beszélni, körülírni, de konkrétan róla nem tudsz beszélni... :)