Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Csírák
2009. október 14. szerda, 14:12 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Roppant ásványi és vitamin tárházak és megvehető áron vannak. Ha rendszeresen eszed és van hozzá érkezésed akkor otthon fillérekből lehet csiráztatni, csak nézd meg milyen magból.
A felvágottakról csak annyit, hogy az mind húspréselmény. Azaz a "maradékot" ízesítik, és a csontból kifőtt lével, azaz aszpikkal szilárdítják azaz állagjavítják. Még a legdrágább felvágottban is van un. beinjekciózott csontlé, térfogatnövelőnek.
Szójával kapcsolatos leírtakkal nem tudok teljesen egyetérteni. Szerintem van akinek jó, van akinek nem. Én pl. jól kijövök vele, igaz csak géntiszta bio szójaterméket eszem, ill. saját magam által készített szójatejet használok. Valahányszor biorezonanciával bemértem magamnak, sosem találtam problémásnak.
Szerintem ez nagyon sok táplálékkal van így, mindenki kitapasztalhatja saját maga.
A gabonák nagyon jók - persze akinek jót tesz - de tudni kell, hogy normális kereskedelmi forgalomban nincs adalék anyag nélküli termék. A sajtos kifli pl. műsajttal készül. Erről a műsajtról tudni kell, hogy kb. olyan kémiai folyamatmelléktermék mint a margarin. Németországban ebból állati nagy botrányok vannak, mert megpróbálják sajtként eladni termékeken, pl. pizzán, sőt reszeltsajtimitációként a tejespulton is megtalálod.
Hogy hol a kiút? Jó kérdés! Valószínű ott, hogy vissza a természetbe. Addig is tudom ajánlani Rosta Gábor Városi tanya című könyvét.
Üdv!
Hédi