Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Van egy képességem arra, hogy felismerjem a rossz élelmiszereket
2009. október 14. szerda, 1:19 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ahogy olvaslak Titeket, azt veszem észre, hogy volt-van egy képességem arra, hogy felismerjem a rossz élelmiszereket.

Amikor betört a szója-láz a vegetáriánusok közé, én már akkor ódzkodtam és mindenkit le akartam beszélni róla, mert olyan "UFÓ növénynek" éreztem.
Nem tudtam máshogy körbeírni azt az érzést, hogy ennek a rezgése olyan más, nem ide való, nem szabadna ennünk belőle!

Csodálkoztam is, hogy a kínaiak miért eszik ezt évezredek óta?!

Aztán a margarint sokan csak vajnak mondják és úgy is fogyasztják mintha azt helyettesítenék vele. Hát nem érzik, hogy mennyire mű-anyag? Olyan csinált dolog, látom, érzem rajta, hogy nem való a szervezetünkbe!

Sokáig azt hittem, hogy ezeket mások is érzik, felismerik, hogy melyik ételt nem szabad enni.
Ha már itt tartok, akkor meg is írom:

Ne egyetek semmilyen gyümölcsös yoghurtot, gyümölcsös édességet, lekvár-szerű készítményt, konzervet, bolti édességet, nasit, kukit, ..., mert az nem jó a szervezeteteknek!

Vannak köztük nagyon ártalmasak, és vannak olyanok, amelyek kevésbé ártalmasak is, de gondolj arra, hogy ami élelmiszerre igazán szükséged van, az feldolgozás nélkül is teljes értékű!

Ne vegyél meg olyat, amit sokat reklámoznak.Azért reklámozzák, mert egyébkén ép eszű ember soha nem venné meg.

Ha mindenki természetes kajákat enne, akkor miből élne meg az élelmiszer ipar? Talán csak a pékek maradnának meg.