Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Sanyinak
2009. október 13. kedd, 10:11 | Cang   Előzmény

Hello Sanyi,

mi az hogy törvény? Ne viccelj már! Egy szűk emberi csoport érdekeit képviselő erőszakos szabály.. A legfőbb érték a két alap tévedés: a tulajdon és a pénz.. Ha én vagyok a legerősebb, akkor azt mondom hogy vagy mindenki levág 1 centit az ujjából naponta, vagy csenget nekem 100 Ft-ot. Aki nem így tesz, az törvényt sért, és lakolni fog. Karmikusan, Isten által, vagy általam, mert leverem mint a karót :-) De sokkal inkább én fogok szopni a kapzsiságom meg a hülyeségem miatt.

eddig megtartottam magamnak a véleményem, de hadd mondjam el..
max nem így van

Szerintem Te Félsz.

Attól félsz hogy valaki lenyúlja az anyagod, amin annyit dolgoztál, felnyomja a netre, aztán nyekk a bevételnek. Ennyi az egész.. ezért feleslegesen bűntudatot gerjesztesz, olyan összefüggésben is, ami nem is a Te témád. és ez gáz, basszus, mert karmikus kört indít, és Te is keményen meg fogod szívni miatta.

Mindenki azt teszi a világban ami a dolga. Robin Hood lopott. Dillinger is lopott. Néha igen, még Te is lopsz. Pont szerzői jogot sértesz, ami mellett annyira kardoskodsz. És néha én is lopok. Ha kell majd lakolunk érte. És mi van akkor? Robin Hood egy rakás szegényt etetett, és ez jó. A gazdagok sem haltak éhen, akiket legyúlt, és ez is jó. Dillinger kiröhögte a kapzsi bankokat, akik LOPTAK az emberek nyomorúságát és kapzsiságát kihasználva - és emelte a tudatot. Ez is jó. Mindez csak pénzről szól. vagyis nem szól semmiről, szellemi tekintetben.

Te nagyszerű anyagokat állítasz össze, amitől keményen fejlődni lehet. Most nem nyalni akarok itt, de a legjobb anyagok, amiket életemben hallottam, simán Tolle színvonal, sőt szerintem még jobb, mert gyakorlati, ez egyenesen király. Olyan élményeket kaptam Rajtad keresztül, hogy el se merem mondani. Amit Te nyújtasz az nem csak elméleti háttér, hanem gyakorlat, ezt így, azt úgy, és ez komoly érték.

Ezek után mit aggódsz? Amennyit Te segítettél, ezek után meglesz mindened ami csak kell. NO PARA :-)

szép napot, és sorry ha hülyeséget írtam.
laczika.