Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hajni840203 képe
hány világvége lesz? ;)
2009. október 12. hétfő, 23:02 | hajni840203   Előzmény

"hány világvége volt már megcélozva?" Nos, egyszer biztosan be fog jönni ;D

Nézd kedves Titkom, én nem tudom hogy lesz-e világvége vagy sem, és azt sem tudom, hogyha lesz akkor mikor. Nem akarok világvégét, én csak ennek a helyzetnek akarom már végre a végét amiben most vagyunk. A spirituális felemelkedésnek meg kell történnie, mert különben végünk van. Ha ebbe az irányba halad tovább az emberiség, akkor ehhez nem is kell olyan sok idő.

Nézzük csak: állítólag ma a Föld 46 milliárd éves, ehhez képest az anatómiailag modern ember mintegy 150-200 ezer éve alakult ki. Csupán "légypiszoknyi" ideje élünk ezen a bolygón, és már tönkre vágtuk szegényt! Ma akár már egy gombnyomással el lehetne pusztítani az Életet a Földön, és ahogyan az egót ismerjük -csak idő kérdése, hogy ez mikor következik be. (Mellesleg a a dinoszauruszok 140 millió évig "uralták a Földet ...mi hol vagyunk még attól?) Mint látjuk az elme nem képes megoldani ezt a helyzetet, hiszen ha meg tudná már rég megtette volna. Egyre mélyebbre süllyed az emberiség hajója, innen már csak Isten (Tudat, Önvaló, Lélek...vagy nevezd ahogyan akarod) erejében bízhatunk, az viszont ezen a Földön csak rajtunk keresztül valósulhat meg.

Szóval én optimista vagyok, és bízom a Tudatban, bízom a Lelkemben hogy tudja mi a dolga, és ha eljön az ideje megteszi amit kell. Most még csak annyit tudok/tudunk tenni, hogy amikor csak lehet a Jelenben élni, és ezáltal befogadni Isten Szeretetének Fényét, -Tudatosodni, -Átlényegülni (vagy ki hogyan hívja...) (bár próbálkozhatnánk valamiféle közös meditációval az otthonunkból, hiszen ilyenkor hatalmas energiák jöhetnek össze.) Ezzel rosszat nem teszünk senkinek, sőt!

Az ilyen és ehhez hasonló "2012 világvége" irományok jönni fognak ezrével, nekem ez a könyv az első, és szerintem az utolsó is. Mindenesetre ha mást nem, annyit megért, hogy egy szép hosszú beszélgetés született általa :)

további szép estét!