Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
miért illegális?
2009. október 12. hétfő, 11:04 | Cang   Előzmény

Hello Tünde,

miért illegális? mert az Úristen azt mondta? Ő nem mondott semmi ilyet. Ezt csak egypár ember szeretné így látni. Sanyi egyik előadásában hallottam, hogy az a törvény amit át lehet hágni, már nem is törvény. na piff...

ez most egy kicsit kemény lesz, bocsi:

"Tehát én engedélyt adtam a letöltésre másolásra" miért Te ki vagy? Ez az egész egy nagy egós tévedés. Amit létrehoztam az az enyém.. akkor tedd el jól, és senkinek oda ne add! Azzal adtál engedélyt a letöltésre, hogy felkerült a netre, így lett közkincs. Nem tudom elképzelni azt, hogy egy ember korlátolt egós ragaszkodó gondolata karmikus ügyeket okozzon másoknál. Saját magánál sokkal inkább. Bár lehet hogy ez csak pont az én korlátoltságomat tükrözi.

Kocsma, ittas emberek, snapszer: most a makk felső üti a makk ászt: és a kés kitéve az asztalra. (megtörtént eset) Na ez az egós törvény.

Szellemi termékben alapvetően két dolog fizetős: egyik ha direkt a Te rendelésedre készül valami, (pl. weboldal, cikk, zene, terv, stb) másik ha a szellemi termék jóságáért garantálni kell, vagyis felelősséget kell vállalni. Egy programnál, weblapnál, tervnél ez téma, és ha valaki lenyúlja, akkor nem jöhet azzal hogy valahol el volt cseszve. Egy zenénél nem ügy, ha nem tetszik vagy akad, kidobom.
A harmadik már csak opcionális, vagyis ha akarod, akkor pénzben kifejezheted a köszönetedet, ha belefér a költségvetésbe.

szép napot, és ne haragudj ha nyers voltam!
laczika.

ps: fenekeld el egy kicsit az egót, és észreveszed hogy csak hisztizik :-)