Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
letöltés vs karma
2009. október 11. vasárnap, 23:03 | Cang   Előzmény

Sziasztok,

szerintem
ha a karma oldaláról nézem az egészet, akkor ugye elvileg, és ez szerintem tök logikus is, szándék alapján osztályozódik a visszahatás.

én ezt így értelmezem (lécci lécci javítsatok ki ha nem így van!):

A./ ha olyan szándékkal töltöm le, hogy ezzel most jól meglopok valakit, hehe, böböci, akkor lehet rá számítani, hogy meglopnak majd valamilyen módon engem is, ezzel megismertem a dolog mindkét oldalát, szarul érzem magam, és ismétlem ezt mindaddig amíg fel nem dolgozom a szívem mélyén.

B./ vagy ha a szándékom, hogy jót szórakozzak, akkor megismertem a dolog egyik (szórakozó) oldalát, és később majd valakit én is szórakozáshoz segítek, azaz technikailag a Limevire-ön keresztül letöltik tőlem is, tiszta sor, hisz erről szól az egész, - ez volt a másik fele, majd szívbéli feldolgozás (nagy ügy:-), és boldogság.

C./ vagy az a szándékom, hogy ezáltal szellemileg fejlődjek, akkor később majd én is fejlődéshez segítek valakit, és a kör ismét teljes. (ez volt eddig a legkevésbé botor..)

Az hogy valaki azt mondta, hogy ezt nem szabad? Miért ne fejlődjek? Miért ne szórakozzak? Miért ne tudjam meg hogy mi az a lopás? Az ő tiltó gondolatához nekem semmi közöm. Ő problémája. Egyes pénzügyi körök ezt a gondolatot támogatják, hogy több pénzük legyen? Ha bűntudatot akarnak bennem kelteni, akkor majd később bennük akar valaki bűntudatot kelteni - megint egy kör kész :-) Ha valaki átéli az élményt hogy meglopták? Később majd ő lop meg mást, és mehet tovább. Kivéve ha közben szépen megvilágosodik, és nem is lesz téma ez az egész :-)

tessék, itt van egy kis visszacsatolás:

Ha valaki bűntudatot kelt, (Ezt nem szabad mert bünti lesz, meglátod! ) és pont emiatt JÖN LÉTRE a lopás szándéka, mindez a zsé miatt, na pont ez nem fair, mert a saját anyagi érdeke miatt beindít egy viszonylag kellemetlen karmikus ciklust. Hát legyen is basszus ezután bűntudata :-) (na most én is rossz vagyok :-(

mindenkitől pardon ha esetleg nagy hülyeségeket írtam, ez csak egypár futó gondolat, ami fáradt és skizofrén agyamban megjelent.. nincs rajtuk copyright, és nem is vállalok felelősséget értük!!

szép napot, estét, amikor olvasod!
laczika.