Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Csizike! Teljesen véletlenül találtam erre az oldalra.
2009. október 11. vasárnap, 17:23 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Csizike!

Teljesen véletlenül találtam erre az oldalra. Látom nem is mostanában írtad ezt a hozzászólásodat, de remélem eljut hozzád a levelem.( és persze mások is elolvassák )

Valóban, mind az ami ezekkel a spirituális dolgokkal kapcsolatos hatalmas összegekbe kerülnek. Hála Istennek én csak mint kereső ember kerültem kapcsolatba ilyen és hasonló dolgokkal, de soha nem jutottam odáig, hogy pénzt fizessek érte. Szerintem, ha valakin önzetlenül segít egy másik ember, azt ne fizetségért tegye. Én csak egy megoldást tudok, amit meg is tapasztaltam, hogy működik. Isten a megoldása életünk minden problémájára. Ő elküldte a fiát Jézus Krisztust a földre, hogy akik hisznek benne megmeneküljenek a sátán hatalma alól. Sőt örök élettel ajándékoz meg minden hozzá megtért embert. Ezek a spirituális dolgok nem Istentől valóak, és csak egyre mélyebbre ássák az embert a problémáiba. Tudom, hogy működnek és valósak ezek a dolgok, de azt is tudom, hogy a sátán mozgatja ezeket a dolgokat.
Keress egy gyülekezetet ahol hidd el megtalálod magad és soha többé nem akarsz mást, mint Isten akarata szerint élni. A kereső emberek valamit akarnak, ami betölti az űrt amit éreznek magukban. Ezt csak Isten képes betölteni az Ő szeretetével.

Egy hívő lány,