Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ja, ezt a középpontot én se értem. régen gyakran tapasztaltam,
2009. október 10. szombat, 16:29 | d (útkereső)   Előzmény

ja, ezt a középpontot én se értem. régen gyakran tapasztaltam, vmi érzelmi nyiltságot, vagy ilyen nyitott, tiszta érzést, és azt már nem tapasztalatom és vhol hiányzik, csak hogy újra magamra találjak benne.

de pl én akkor éltem a legjobban, egyik legjobb idoszakom az volt, mikor új embereket fedeztem fel, velük voltam, baromira szocialis voltam, mindenkivel beszélgettem az utcan, laza voltam. akkor az egom jól érezte magát? ilyen eszembe se jutott. egyszeruen jól voltam. nagyon is. de az elmúlott, és változtak úgymondd az igényeim is. szerinted ez az egész igény dolog hülyeség?

arra gondolok, hogy most meg tok olyan helyzetbe vagyok, ahol nem érzem jól magam egyáltalán. ugyértem elvagyok meg minden, de nem kelti fel semmi az érdeklődésem anniyra, nincs bennem akkora lelkesedés és ez tök hiányzik. ugyanakkor vhogy nem is tudnek a regi dolgok irant lelkesedni már.

asszem uj dolgokat kene talalnom, es beledobni magam dolgokba. tényleg én csak a környezetbe bízok, hogyha változtatsz környezetet az rendberakhat, mert új élményekkel telsz meg, megváltozhat a gondolkodásmódod.