Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
külső belső alsó felső király ász :P
2009. október 10. szombat, 0:17 | Kirsikka

Sanyi, mi van veled mostanában, hogy folyton ilyen közepes külsejű kérdéseket teszel fel? ...már azon túl, hogy foglalkoztat a téma :)

Sok korombéli szerint kificamodott az ízlésem, mert szeretem a szalonnát a férfin. Kész.
Ezen sokat merengtem, és arra jutottam hogy mindenki ízlése -már ami a külcsínt illeti-, afelé hajlik, akire szüksége van... (hosszútávon, amilyen a Lélekpárja külseje!) lehet, hogy az Én tanulnivalóm husipasikon keresztül érkezik, ahogy érkezett is eddig menetrend szerint :))) örömmel állok elébe. De pont ezért feleslegesnek, és megválaszolhatatlannak tartom a kérdést, hiszen sok-sok lány szerint egy pocakos pasi "júúújmáááá", nekem meg "gyeremááá" :D

Hogyis mondta Karácson úr, kínai filozófia órán: minden már eleve Buddha-természetű, semmit se kell tennie érte.
Bezzeg a pókok külsejével van bajom, (nincs rajtuk szalonna, hehe) rendesen nézegetem is őket, tantrásan, hadd szokjam, most már néha virágnak látom őket... szóval közepes külső, rondaság, szépség... annyira relatív, valahogy nem értem miért kell ezen lovagolni...... :( ma ilyen érthetetlen vagyok.

Arról már nem is beszélve, hogy mi az, hogy a lelki értékei csak közepesek!? Azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk... kérdezzétek meg a Páromat, hogy viselkedtem mikor megismerkedtünk! :D Fú már megint kötözködök... Letiltasz, vagy csak menjek aludni? :)