Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hajni840203 képe
Rémálmok elkerülésére egy módszer
2009. október 09. péntek, 0:16 | hajni840203

(Dittynek is, aki egy másik fórumon írta, hogy sokszor álmodik rosszat. Ez a blog az álmokról szól, gondoltam ide teszem)

Elalvás előtt képzeld magad körül az aurádat (kb. 60-90 cm kiterjedésű legyen, ha úgy érzed a tiéd itt-ott kisebb vagy nagyobb, akkor képzeletben egyengesd ki) majd képzeletben vond be egy kb 5cm vastag ibolya színű fény-védőburokkal.
Ezután kérd meg az őrangyalodat, hogy amíg alszol vigyázzon rád, őrködjön tested biztonsága felett. (a legjobb, ha magadtól írsz egy rövidke imát :)
Végül mondd ezt:"A Vagyok Aki Vagyok nevében elhatározom, hogy amíg testem alszik, lelkemmel csak és kizárólag az Isteni Fény birodalmát fogom beutazni. Úgy legyen!"

Továbbá nem árt, ha egy héten kétszer megtisztítod az otthonodat, leírom röviden hogyan kell: 1.Képzelj el gondolatban egy földelő szalagot házad vagy lakásod alapjaihoz, és vezesd le azt a Föld középpontjáig. 2.Otthonod középpontjába vizualizálj egy kb 60 cm átmérőjű napot. 3.A képzeletbeli nap arany sugarait fokozatosan terjeszd ki akkorára, hogy azok megtöltsék otthonod minden zugát és körberagyogják lakásodat. 4.Az aranyló napfényes rész köré építs egy 1,2-2 méteres burkot ibolyaszínű fényből. 5.Gondolatban erősítsd meg:"Ez az ibolya színű fénygömb mindaddig sértetlen marad, amíg újra el nem végzem ezt a gyakorlatot. Úgy legyen!" 6.Végül mondd ki hangosan:"A Vagyok Aki Vagyok nevében kérem, hogy ez az otthon és környezete töltődjön fel a Felemelkedett Mesterek lakhelyének, a Fény Városának aranyfényével. Csak ami Isteni eredetű, az léphet be, minden annál alacsonyabb energia távozzon! Állandósuljon ez az állapot. Úgy legyen."

a módszert ebben a könyvben olvastam: http://www.libri.hu/konyv/a-plejadok-fenykuldottei.html
aki úgy érzi próbálja ki :)
további szép estét mindenkinek :)