Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A dualitás még küzd bennünk, ezen a szív útján tudunk átlépni
2009. október 03. szombat, 22:54 | Maiku (útkereső)   Előzmény

A következő időkben rohamosan növekszik a fény oldalának és a sötétség erőinek száma is. Ahogy egyre többen hiszünk bizonyos új energiás tanításokban és akár asztrális tapasztalatokat is szerzünk amelyek megerősítik a hitünket, ugyanúgy egyre több a kételkedő és a félelmet keltő. Ahogy többen korábban írták, az a fontos, hogy minket mi érint meg és hogy érezzük-e a szeretet rezgését az üzenetekben. Ahol hiányzik a szeretet, ott bizony hamisság van jelen. Akik pedig korábban kritizálták a fotonöv jelenségét, és ha esetleg nyitottak lennének mégis a dolgok befogadására, akkor feltárom, hogy a Föld felemelkedését nézhetjük egy teljesen racionális szempontból is. Minden galaxis és minden bolygó egy spirál szerű pályán halad. Vagyis hiába járja be a Föld ugyanazokat az ellipszis alakú pályákat, a pozíciója mégha kicsit is de folyamatosan változik az univerzumban. Azt már tudjuk, hogy a testek hatnak egymásre, így a bolygók is, valamint, hogy egy nagyon finom egyensúlyi állapot jellemezte azt elmúlt 13.000 évet amiről a tudósoknak viszonylag sok információja van. Ez az egyensúly pedig bármikor mostmár a feje tetejére állhat. Igazándiból 2007 óta vagyunk benne a fotonövben, és ennek több hatásáról is tud a Nasa és a kormányok. Az, hogy velünk "kisemberekkel" ezeket az információkat nem közlik egyértelműen és, hogy megy a titkolózás még nem jelenti azt, hogy mindez nem így van. Több csillagász tud ezekről a folyamatokról, tudomásuk van a Nibiru bolygó létezésének lehetőségéről is például. De azok a műszerek amelyekkel ezek pontosan mérhetőek és kimathatóak lennének, egyelőre kormányok hatalmában vannak és az általuk feltárt infomációt bizony komolyan szűrik. Én megértek mindenkit. Sokunknak bal agyféltekés magyarázara van szüksége, és ezt meg is lehet kapni, csak utána kell járni :)
Ajánlok egy könyvet, amely szinte az összes kérdést megválaszolja az emberisséggel és Földünkkel kapcsolatban, valamint a most következő időszakkal:
Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának Ősi Titka I-II.
A Mandala-Véda könyvkiadó gondozásában jelent meg, és csodálatosan alátámaszt minden spirituális kinyilatkoztatást tudományos tényekkel :)
Ja és a amikor már a fény és a sötétség akkorára duzzad, hogy egyik sem tud már tovább növekedni, akkor a fény óhatatlanul kiszorítja majd a sötétséget :) A szeretnél hatalmasabb nincs, és pont :)

Aloha,

Maiku