Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Hermessnek
2009. október 02. péntek, 11:15 | Aditi   Előzmény

Igaz.

Ugyanakkor nem hiszem, hogy az előttem szóló ítéletet mondott volna. Csak tisztán lát. (ha mégis, akkor elnézést, én csak a tényeket figyelem, engem nem érdekel, hogy a "gazdagok" vagy akárkik aki felelősek a kollektív kihasználásért ebben a dimenzióban mit miért csinálnak, mert az ő elszámolni-valójuk, de nekünk meg nem árt látni, mi van)

Csak azzal nem értek egyet, hogy "kénytelenek" vagyunk beállni és szolgálni a rendszert.

Itt, épp ahogy te mondta a megváltozott tudatállapotról, a hozzáállásról, egy másik szemléletről van szó.

Ez a kulcs.

Ha azt gondolod, "kénytelen vagyok", azzal éppen a szolgájává teszed magad a pénznek és annak az energetikának, ami működteti.

Ha azt mondod: szabad vagyok, és "csak" átmeneti felhasználó, és megtalálod a módját, hogyan élj meg nélküle (persze ez egy folyamat, de nagyon fontos a céllátás, a személet!), akkor kilépsz az egészből tudatilag.

É éppen ez hozza a változást el.

Hogy kinek hogy, az már csak találgatás, és egyéni látásmód. (vagy vízió, jövőbelátás...stb) Én leírtam, hogy szerintem lesz egy átmeneti pénz-nélküli világ azok számára, akik fejlettebbek, míg a többiek szenvedni fognak tovább a rabszolgatartásban.

De lehet h máshogy lesz.

A lényeg akkor is a szemlélet-váltás, a látásmód. A gondolkodás.

Ha szabadnak érzed magad, azzá teszed magad.

És úgy fogsz pénzhez vagy akármihez jutni, hogy nem kell szolgálnod egy szolgaságra, elnyomásra ítélő rendszert és azokat, akik ezt irányítják.

Mert a tudat ereje a legnagyobb erő.

Namaszte