Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
Élni és élni hagyni... az már kevés!
2009. október 01. csütörtök, 23:31 | hermess   Előzmény

Ez a lemez már lejárt... A bajból csak egy olyan tudatváltással lehet kijönni, amikor az emberiség többsége magáévá teszi és gyakorolja azt, hogy "élj úgy, hogy MINDEN embertársad hasonló minőségben tudjon élni bárhol a Földön!"

Azért senki ne feledje el, aki ítéletet mond, hogy a mai fizikai testében senki nem tud emberi méltóságban fejlődni és megélni pénz nélkül! Aki csak szellemi javakat alkot, az is kénytelen pénzt kérni érte, mert a rendszer rákényszeríti. Pénz nélkül csak a rendszeren kívül lehetne megélni. De akkor a holdra kell menned, és úgy tudom, már ott is pénzért árusítják a telkeket...

És mindebben nem a pénz a hibás, hanem az a kollektiv haszonelvű tudat, amit az ego teremtett és tart fenn! Ameddig ez fenn marad, addig bizony lesz tulajdon, és lesz lopás is, és ez így rendben is van, mert ezen a tudatossági szinten csak így működik a világ.

Ezért akik valamit létrehoztak, azok kénytelenek azt védeni, és hogy a mai rendszerben megélhessenek - pénzt fognak érte kérni. Ne keverjük össze a jelenlegi tudatossági szintet valami utópiával. A kommunizmus eszméje ezt már kipróbálta egyszer... Ott ugye nem lehetett volna senkitől semmit ellopni... csak az oda igyekvők tudatossági szintje volt a béka alatt mínuszban, amit senki sem érzett szükségesnek korrigálni.