Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Varga Sándor (V)Étkezés
2009. október 01. csütörtök, 20:52 | Más (útkereső)

Varga Sándor (V)Étkezés című könyvében ez van írva:
A könyvben szereplő szellemi tulajdon szigorúan nyilvános ezért akár egészében, akár részleteiben, még kivonatos formában is – bármilyen elektronikus úton, vagy mechanikus sokszorosító eljárással, tanfolyamon és előadásokon a lehető legszélesebb körben terjeszd, ha egyetértesz vele!

Egyetlen feltétel van csak. Ezt megelőzően mindig tartsd szem előtt Buddha mondását:
„Soha ne higgy el semmit, senkinek, még nekem sem! Ellenőrizd, győződj meg róla, és a hitet váltsa fel a tudás!”

A magyarázat egyszerű, nem is bonyolítom. Véleményem szerint, ha valaki ismereteket szerez, azt kötelessége megosztani másokkal. Aki ennek az ellenkezőjét teszi, az megszegi a természet törvényeit, és hogy akkor mi történik vele? Megtudhatja a könyvből!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hogyha valaki ezt letöltené, ha fent lenne, akkor nem tudja (csak a végén van írva), hogy terjesztheti vagy sem. Amikor esetleg letölti valaki, nem tudja, hogy terjesztheti vagy sem, csak ha már letöltötte.
Ha valaki kölcsön kap egy könyvet vagy újságot, az minek számít? Mert akkor nem veszi meg azt a dolgot, de mégis használja és az ismereteit gyarapítja.